Ex-president Donald Trump.
Volledig scherm
Ex-president Donald Trump. © EPA

Trump gebruikt speech op bruiloft om eerst te klagen over Biden en de Mexicaanse grens... en twee minuten later om koppel te feliciteren

Ex-president Donald Trump gaf zaterdagavond tijdens een bruiloft in zijn resort in Florida een nogal onvergetelijke speech. Niet vanwege zijn mooie woorden voor het pasgetrouwde koppel, wel om zijn klaagzang over de situatie aan de grens met Mexico en het beleid van huidig Amerikaans president Joe Biden. Dat is te zien op amateurbeelden die de nieuwssite TMZ in handen kreeg.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"