Donald Trump
Volledig scherm
Donald Trump © EPA

Trump fier op lage populariteit in Europa: “Ik ben verkozen door Amerikanen”

De Amerikaanse president Donald Trump is er fier op dat hij niet bijster populair is bij de Europese bevolking. "Ik ben niet verkozen door Europeanen. Ik ben verkozen door Amerikanen", zei hij tijdens een persbriefing in het Witte Huis. 

28 reacties

 • ivan de ridder

  4 jaar geleden
  Lees Trump's twitter account er eens op na en kijk naar zijn acte de présences. Aanschouw het bagger dat dit sujet raaskalt (spreekt zichzelf vaak tegen) en beslis dan of dit een leidersfiguur is. Het feit dat het witte huis tot hiertoe een duiventil is, duidt mijns inziens niet op incompetentie van de mensen die vertrekken. Eerder het spuugzat zijn te werken voor een baas die geen iota snapt van de wet, enige vorm van standvastig beleid onbekend is, enzovoort enzoverder.
 • Sonny Breugelmans

  4 jaar geleden
  Het is niet verbazingwekkend dat Europeanen Trump niet moeten, we krijgen dan ook 24/7 anti Trump propaganda te zien dankzij onze "onpartijdige" media. Als mensen de andere kant van de munt zouden zien zou er heel anders gepiept worden. Mensen denk voor jezelf laat de media niet alles voorkauwen!
 • wesley netnem

  4 jaar geleden
  20.000 miljarden aan schulden ?? de VS is zelf goed bezig ! En Democratie bestaat nergens Ook niet in de EU !! Alle Politici werken voor de Rijken en hun Bedrijven en deze bepalen de wetten en hoe alles zal werken de burgers moeten ondergaan zoals het al eeuwen gaat en daar gaat technologie of beter weten niks aan veranderen ! GELD = MACHT en dat bepaald alles op deze Planeet !
 • Micheline Gevers

  4 jaar geleden
  Donald John Trump had in 2016 2.864.974 ( Twee miljoen achthonderd vier en zestig duizend negenhonderd vier en zeventig) stemmen minder dan zijn belangrijkste tegenstander Hillary Clinton. Hij is verkozen door het systeem van de kiesmannen. Dus was Trump minder populair dan de verliezer Clinton , wat hij ook mag beweren.!
 • Rushmore Peetermans

  4 jaar geleden
  De vraag is welke Europeanen, ik zou direkt voor hem stemmen moest ik de kans hebben, weg mee corrupte dubieuze machtsgebied politici die we in Europa hebben.
 1. Rusland keurt vrijdag annexatie van bezette Oekraïense gebieden goed, Zelensky roept veiligheidsraad bijeen
  Play

  Rusland keurt vrijdag annexatie van bezette Oekraïense gebieden goed, Zelensky roept veilig­heids­raad bijeen

  De door Rusland benoemde leiders van de bezette Oekraïense regio’s Loehansk, Donetsk, Cherson en Zaporizja zijn in Moskou gearriveerd. Volgens een officier van Cherson staat er een ontmoeting tussen de leiders en de Russische president Vladimir Poetin gepland. Details over die ontmoeting zijn niet bekend. Het Kremlin heeft ondertussen bevestigd dat Poetin de annexatie van de bezette gebieden vrijdag zal aankondigen.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.