Donald Trump tijdens een conventie in North Carolina
Volledig scherm
Donald Trump tijdens een conventie in North Carolina © Photo News

Trump feliciteert Nigeria met opschorting Twitter: “Misschien had ik het zelf moeten doen, maar Zuckerberg bleef maar zeggen hoe geweldig ik was”

De Amerikaanse voormalig president Donald Trump heeft Nigeria gefeliciteerd met de opschorting van Twitter in het land. “Felicitaties aan Nigeria om Twitter op te schorten, omdat Twitter hun president heeft verbannen”, schrijft Trump in een verklaring op zijn eigen website. “Misschien had ik het zelf moeten doen toen ik president was.”

18 reacties

 • ivan de ridder

  4 maanden geleden
  Lol, felicitaties Donald? Hij geeft zonder schroom toe dat je hem tijdens zijn ambtstermijn met alle gemak om de tuin kon leiden door hem te vleien. Wat een farce. Bovendien had hij nooit echt een goed woord over voor Afrikaanse landen, maar als het hem nu even goed uitkomt, is het fantastisch.
 • Georges Baert

  4 maanden geleden
  Felicitaties Donald en doe er maar Facebook erbij. Twee didactoriale zogezegde sociale media die nog in kleuterstadium verkeren
 • patrick demaeght

  4 maanden geleden
  Dictatuur was niet veraf in de USA met een kleuter als leiding
 • Jurgen Vermaut

  4 maanden geleden
  Het is een platform in privé-handen. Ze mogen doen wat ze willen, zeker gezien wetgevers ze nergens aan banden kunnen leggen. Voor zo'n multinationals moet je wetten maken op wereldniveau, good luck om dat ooit voor elkaar te krijgen.
 • Peter Van Dam

  4 maanden geleden
  Het verwijderen van haatdragende posts is geen censuur! Eerst en vooral ga je akkoord met voorwaarden van de site, zoals je een huurcontract tekent waar de huisbaas de regels opstelt. Ten tweede, mensen moeten leren dat vrije mening niet zonder beperking is! Ook niet in Amerika (Brandenburg vs Ohio). Wanneer de "vrije mening" in strijd is met de wet door bijvoorbeeld het aanzetten van geweld en dergelijke dan vervalt dat recht op die mening. Waarom moet haat en geweld toegelaten worden?