Volledig scherm
© Photo News

Trump dreigt met “overweldigend geweld” als Iran “ook maar iets Amerikaans” aanvalt

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump dreigt met “groot en overweldigend geweld” tegen Iran mocht het land “ook maar iets Amerikaans” aanvallen. Dat heeft hij gezegd op Twitter. De uitspraak komt er nadat Teheran eerder vandaag verklaarde dat de nieuwe sancties die de VS gisteren tegen Iran aankondigde alle diplomatie uitsloot en het Witte Huis “mentaal achter” noemde.

11 reacties

 • Mohamed Kabbal

  2 jaar geleden
  @pascal devillé, tuurlijk. We hebben die omwenteling reeds gezien na de val van Saddam, Kaddafi, Moebarak enz. Laat je geen blaasjes wijs maken door Amerika, het gaat hun niet lukken niet nu niet later, nooit. Wat zij doen is verdelen om te heersen. Zij willen geen oorlog winnen maar verdeeldheid zaaien om zo macht te krijgen.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Dan zullen de Amerikanen er zélf wel voor zorgen dat er "iets Amerikaans" wordt aangevallen. Of de Mossad.
 • Jan Sells

  2 jaar geleden
  dus al wat de cia moet doen is 1 van hun eigen drones neerhalen
 • Wesley Gevaert

  2 jaar geleden
  Voor Trump 8 jaar vrede en zeer lage nucleaire ambities in Iran. Dan komt Trump, scheurt het internationaal nucleair akkoord. Kondigt allerlei zware sancties aan tegen Iran. Laat de revolutionaire garde als terroristische organisatie klasseren. Beledigt zowat iedereen in Iran. Oh kijk Iran is niet braaf, ze willen duidelijk oorlog... Trump kent geen schaamte. Heel de wereld kijkt mee en nog verwacht hij dat we hem geloven.
 • patrick claeys

  2 jaar geleden
  Heerlijk toch, hoe die oliebol de superlatieven van achter zijn gebleachte tanden vandaan blijft toveren! Maar eerst of laatst loopt hij toch eens tegen de lamp aan hoor, het schoolmeestertje!
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel