Volledig scherm
© REUTERS

Trump doorbreekt traditie en gaat niet naar inauguratie Joe Biden

Donald Trump mag dan vandaag een andere, meer verzoenende toon hebben aangeslagen, hij kondigde inmiddels ook aan dat hij niet naar de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden zal gaan. Dat liet de huidige president van de VS weten via Twitter. Trump breekt zo met een lange traditie. Vicepresident Mike Pence zal er wel bij zijn.

131 reacties

 • karel dillen

  2 weken geleden
  hij heeft daar ook niets meer te zoeken, zijn plek is de gevangenis
 • ivan de ridder

  2 weken geleden
  Christine Laevers, zeker akkoord, republikeinse senatoren en ministers op Biden's inauguratie zou een teken van balans en herstel kunnen zijn. Ik zou niet durven stellen dat al die 70 miljoen mensen na de feiten van deze week nog veel geloof hechten aan Trump's woord en eerbaarheid, en eerder wél republikeins zullen blijven in denken, maar dat de hardcore Trumpisten toch een beperktere groep zal blijken te zijn.
 • karel dillen

  2 weken geleden
  De grootste prestatie van trump is dat hij de democraten aan een meerderheid heeft geholpen in de senaat. Dat zegt genoeg
 • Vladimir De Leeuw

  2 weken geleden
  Stephaan Van Synghel, ik daag u en iedereen uit om aan te tonen wanneer Trump heeft aangezet tot geweld. Zoek maar in al zijn tweets of filmpjes, hij heeft dat nooit gedaan.
 • Christine Laevers

  2 weken geleden
  Ik vind het positief dat vice-president Pence er wel zal zijn. Dat zorgt een beetje voor evenwicht. 70 miljoen Amerikaanse burgers hebben voor Trump gestemd. Die moeten een beetje opgevangen worden. Een beetje veel, vrees ik.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"