Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Trump denkt in geheim na over wat hij na presidentschap gaat doen: mogelijk nieuwe run in 2024, dikbetaalde lezingen en... wraak nemen

Hoewel hij op Twitter hardnekkig blijft volhouden dat hij de verkiezingen gewonnen heeft, zou de Amerikaanse president Donald Trump achter de schermen volop nadenken over wat hij gaat doen als Joe Biden in januari - zoals verwacht - de fakkel van hem overneemt. Hij lijkt in elk geval niet van plan om zijn greep op de macht los te laten, zo blijkt uit een analyse van The Washington Post. Een blik in Trumps strategie, en waarom hij een nieuwe gooi naar het presidentschap in 2024 nog dit jaar zou willen bekend maken.

27 reacties

 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Mike Bemmelmans, Sidney Powell is intussen buiten gezwierd uit Trump's illustere advocatenteam dat de beschuldigingen van fraude moet bekrachtigen. Het maakt niet uit hoe luid en dramatisch je roept voor de camera's, als je geen enkel bewijs kunt voorleggen, ga je geen rechtszaken winnen. Ik herinner me dat u ook beweerde dat Giuliani een bommetje over Hunter Biden ging droppen. Kolder. Dit is puur tijd- en geldverlies.
 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  President Trump is vooral rijk in activa. Zijn gans kapitaal zit in zijn hotels, golfterreinen, ... en laat die momenteel met verlies draaien. Waar staat het zwart op wit dat hij zijn salaris niet aangenomen heeft? Bovendien heeft hij de staat zwaar gefactureerd voor het verplicht verblijf van veiligheidsdiensten, ministers, ... in zijn Mar-A-Lago. Trump is misschien niet zo rijk als hij laat uitschijnen, mogelijks weten we het in 2021 als de rechtszaken over zijn schimmige leningen opstarten.
 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Sidney Powell werd intussen uit het advocatenteam gegooid. Uiteindelijk realiseerden ze zich dan toch dat met veel drama voor tv waanzinnige theorieën spinnen zonder enig bewijs niets helpt om hun gelijk te bewijzen. Een tv-advocaat is geen advocaat.
 • Johan Van Eynde

  2 maanden geleden
  President  Trump  is  meer  dan  rijk  genoeg.   Hij  moet  na  zijn  presidentschap  niet  gaan  bijklussen  met  goedbetaalde  lezingen  te  geven.   Als  ik  mij  niet  vergis,  heeft  Trump  zijn  maandwedde  voor  zijn  job  als  president  ook  nooit  aangenomen.
 • Diana De Wit

  2 maanden geleden
  Trump zal zich vooral mogen bezighouden met de vele processen die hem te wachten staan wegens fraude en gesjoemel eens presidentje af!
 1. Greet De Keyser in de VS. “Bidens presidentschap zal altijd belast blijven met de twijfel bij tientallen miljoenen Amerikanen”
  PREMIUM

  Greet De Keyser in de VS. “Bidens president­schap zal altijd belast blijven met de twijfel bij tientallen miljoenen Amerikanen”

  Laten we duidelijk zijn: Joe Biden, de presidentskandidaat van de Democraten, heeft 306 kiesmannen en is daarmee president-elect. Je zou kunnen zeggen dat hij de verkiezingen heeft gewonnen. En toch zeg ik dat er in dit verdomde jaar 2020 géén winnaar is van de Amerikaanse verkiezingen. Nooit voorheen heb ik zo'n grote twijfel gezien bij héél veel Amerikanen over het democratische systeem hier.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur