Donald Trump aan het Witte Huis.
Volledig scherm
Donald Trump aan het Witte Huis. © AP

Trump dan toch niet naar Pennsylvania voor onofficiële ‘hoorzitting’ rond vermeende verkiezingsfraude

President Trump zal vandaag toch niet afreizen naar Pennsylvania om er deel te nemen aan een Republikeinse ‘hoorzitting' rond vermeende kiesfraude. Trump werd in een hotel in Gettysburg verwacht samen met zijn advocaat Rudy Giuliani, maar de trip is nu geannuleerd. Reden is het feit dat Giuliani met twee personen in contact is gekomen die ondertussen positief hebben getest op het coronavirus, weet CNN. 

11 reacties

 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Top dat ze hun 'hoorzitting' voor de camera's gehouden hebben. Zo zie je tenminste wat een clownesk gebeuren het weer eens was. Een openbaring werd het echter niet, zoals gewoonlijk worden geen bewijzen binnen de rechtbank voorgedragen en uit men enkel beschuldigingen wanneer de camera draait zodat de achterban erin blijft geloven.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 maanden geleden
  Bron CNN. "De hoorzitting, die plaatsvindt in een hotel, is allesbehalve officieel, en wordt enkel door de Republikeinse partij georganiseerd. Het is niet bekend wat er precies verteld zal worden?" Het werd op de TV van het begin tot het einde uitgezonden. Meer openbaarheid kan je echt niet krijgen. En de ridder viel weer van zijn stoel..
 • Fabrice Braccio

  2 maanden geleden
  Trump leugen na leugen na leugen. Sexist, racist, meerdere malen failliet en de economie is voor hem enkel Wall Street en zijn rijke vriendjes. COVID is fake, vele medestanders gevlucht of ontslagen. Zelfs fake-news-Fox laat hem vallen. En toch zijn er mensen die denken dat hij de als enige de waarheid in pacht heeft nietwaar Jacques. Waar zijn de bewijzen?? Maar het is en feit ik ga hem missen want het nieuws gaat zoooooveeeel saaier worden.
 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Trump: overheidsdiensten verzwakken door incompetente figuren aan het hoofd te zetten die bovendien aan de lopende band wisselen, 250000 doden en we blijven tellen. Zelfs Pompeo is nu begonnen met het transitie-proces. Wat je ook leest van die 2 clowns hier Jacques-Philippe Leclerc en Karel Tichmann, het lijkt me intussen duidelijk dat het om waanvoorstellingen gaat. Tenzij het hooggerechtshof alsnog de verkiezingen weggeeft aan Trump. Dan wordt het oorlog in de VS.
 • Gert Van Hees

  2 maanden geleden
  Ik heb juist een video gezien dat hij en zijn advocaat toch op de rechtbank waren, zou de main stream media dan toch leugens vertellen.
 1. Igor rekent in rijmvorm af met relschoppers die piano station Eindhoven vernielden
  VIRAAL
  9

  Igor rekent in rijmvorm af met relschop­pers die piano station Eindhoven vernielden

  Relschoppers hebben zondag voor honderdduizenden euro’s schade aangericht aan het Centraal Station van Eindhoven. Het herstellen ervan gaat tot twee maanden duren. De amokmakers grepen het instellen van een corona-avondklok bij onze noorderburen aan om slaags te raken met de oproerpolitie. De gemaskerde jongemannen en mannen trokken een spoor van vernieling door de grootste stad van Noord-Brabant.
 2. Rechter verwerpt claim Trump over verkiezingsfraude Pennsylvania: “Bewering aan elkaar gehecht als monster van Frankenstein”
  UPDATE

  Rechter verwerpt claim Trump over verkie­zings­frau­de Pennsyl­vania: “Bewering aan elkaar gehecht als monster van Franken­stein”

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft weer een nederlaag geleden in zijn juridische strijd om alsnog de verkiezingen naar zich toe te trekken. Een federale rechter in Pennsylvania heeft een rechtszaak die zijn campagneteam had aangespannen, verworpen. Trumps advocaat, Rudy Giuliani, heeft al laten weten in beroep te gaan tegen de uitspraak.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"