Lisa Murkowski
Volledig scherm
Lisa Murkowski © REUTERS

Trump-critica Murkowski overleeft Midterms in Alaska, ook Sarah Palin nog in de running

Lisa Murkowski, een van de weinige Republikeinen die gestemd heeft voor de afzetting van Donald Trump na de bestorming van het Capitool op 6 januari, is nog in de running om haar zetel in de Amerikaanse Senaat te behouden. Dat is gebleken na de voorverkiezingen in Alaska dinsdag (plaatselijke tijd). Ook Sarah Palin, voormalig vicepresidentskandidaat en ex-gouverneur van Alaska, maakt nog kans op een zetel in het Huis van Afgevaardigden.

6 reacties

 • Denis Stock

  1 maand geleden
  Met de hakken over de sloot,…
 • Pieter Vandenbergh

  2 maanden geleden
  En nu Trump de ultieme vernedering bezorgen door Presidente te worden. Zij kan verkozen raken omdat veel democraten haar moed bewonderen, Trump zal niet verkozen worden (zit ook waarschijnlijk gevangenisstraf uit tegen dan).
 • Bruno Geldhof

  2 maanden geleden
  Iedereen steunt Trump omdat mensen nu eenmaal houden van iemand die vanalles roept dat extreem is. Dan hebben ze het gevoel dat ze iets betekenen. Dat maakt niet uit dat dat allemaal leugens zijn, het gaat om ideologie en impact hebben. Als iedereen babbelt over het feit dat je weer extreem bent, dan geeft dat een teken van belangrijk te zijn en dingen te beïnvloeden. Dat is ook hoe dictators werken en een volk achter zich proberen te krijgen. Een grijze muis heeft niks te betekenen.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Moedige vrouw om haar carrière op het spel te zetten!
 • jan wuyts

  2 maanden geleden
  Omdat er 2 afvalligen zijn (en dit al langer) spreekt men over grote verdeeldheid binnen de Republikeinse partij men haalt het mosterd bij de New Yorkse kranten zo te lezen.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.