Trump op zijn eigen Trump International Golf Links-club in Schotland.
Volledig scherm
Trump op zijn eigen Trump International Golf Links-club in Schotland. © REUTERS

Trump bracht al kwart van zijn presidentschap door in een van zijn eigen golfclubs

Donald Trump, die gisteren weer landde voor een vakantie in de Trump International Golf Club in Florida, heeft sinds hij president van de VS is al een derde van zijn tijd doorgebracht in een van zijn eigen domeinen, en een vierde in een van zijn eigen golfclubs. Dat berekende The Washington Examiner.

23 reacties

 • guido Bervoets

  3 jaar geleden
  Bekijk de grafieken van de werkloosheid en de economische groei in de VS en u zult vaststellen dat Trump nu al een jaar surft op de verwezenlijkingen van Obama. En al het andere wat Obama gerealiseerd heeft vernietigen zijn geen verwezenlijkingen, dat is gewoon afbraakpolitiek. En de belastingverlaging is een pure republikeinse maatregel om hun sponsors en de 1% te bevoordelen en de put van 1.500 miljard zal ten koste gaan van de gezondheid van de arme Amerikanen maar ze beseffen het nog niet.
 • Daan Roos

  3 jaar geleden
  Dat wil dus zeggen dat hij 67% op zijn werk is. Voorbeeldige werknemer! Trouwens er staat niet in het artikel dat hij op zijn hotel of wat, niet zou werken, telefonisch niet bereikbaar zou zijn, zich niet zou informeren...
 • swenti Bolt

  3 jaar geleden
  De president die denkt dat hij in het feodaal tijdperk leeft,op de kap van zijn lijfeigenen met de hulp van zijn vazallen. Die een graantje mogen meepikken.
 • Daan Rijkers

  3 jaar geleden
  - 83% toename arrestatie MS-13 leden (een bende) - op 1 jaar meer IS-gebied bevrijd en terroristen gedood dan Obama op meer dan 2 jaren - 1,7 miljoen nieuwe jobs en laagste werkloosheid van de afgelopen 10-tallen jaren - grootste belastinghervorming uit de Amerikaanse geschiedenis die een enorme boost aan de economie zal geven Ja jullie hebben gelijk, het is echt een waardeloze president. Sukkels.
 • Serge Surmont

  3 jaar geleden
  Dat is om tijd te maken om na te denken hoe zijn balletje moet rollen.
 1. De kerstboodschap van de Trumps: "Mensen zijn weer trots om 'zalig Kerstmis' te zeggen"
  Trump

  De kerstbood­schap van de Trumps: "Mensen zijn weer trots om 'zalig Kerstmis' te zeggen"

  Donald Trump en zijn echtgenote Melania hebben een opvallend christelijke kerstboodschap de wereld ingestuurd. De Amerikaanse president quootte zelfs een korte passage uit de bijbel. De militairen kregen van de presidentsvrouw een aparte vermelding. In het filmpje zijn voorts nog enkele sfeerbeelden uit het Witte Huis te zien. Het koppel is intussen vanuit Washington naar hun vakantiestek in Mar-a-Lago (Palm Beach) gevlogen.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi