President Donald Trump speelde gisteren golf in de Trump National Golf Club in Sterling, Virginia.
Volledig scherm
President Donald Trump speelde gisteren golf in de Trump National Golf Club in Sterling, Virginia. © REUTERS

Trump blijft uitschreeuwen dat hij gewonnen heeft. Intussen schrapt campagneteam groot deel rechtszaak in Pennsylvania

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vanmorgen op Twitter opnieuw uitgeroepen dat hij de presidentsverkiezingen gewonnen heeft. Intussen heeft zijn campagneteam een groot deel van haar rechtszaak geschrapt die de uitslag in strijdstaat Pennsylvania in vraag stelt. 

45 reacties

 • Frans Sels

  10 maanden geleden
  Trump zal denkelijk één van de grootste sjoemelaars in Amerika zijn  en die gaat nu een ander beschuldigen ,dit zal hem nog zuur opbreken en hem veel centen kosten.  Misschien komt hij nog wel in de cel terecht ,met al wat hij al heeft uitgespookt.
 • Guido Pintens

  10 maanden geleden
  een paar heel hardnekkige Trumpfans hier zuigen ongelofelijke dingen uit hun duim. Nog véél straffer dan wat Trump beweert. Je moet het maar kunnen. Ik heb er op een bepaalde manier compassie mee, maar het verwondert me helemaal niet
 • wesley m

  10 maanden geleden
  Hoe kan je Fraude de welke Trump zegt dat er gepleegd is Organiseren op zo'n schaal zonder dat het uitkomt of dat er iemand zijn mond voorbij praat ? Hoe doe je dat terwijl er in elk Tel bureau , waarnemers zitten van beide partijen en ook onafhankelijke waarnemers ? Ook waarom zou je in Swing states als Pennsylvania dan Minder stemmen hebben als in 2016 ? Dan zou je er toch voor zorgen dat je ten minsten evenveel of meer zou hebben ? Ook mag je zomaar Mensen beschuldigen als Trump doet ?
 • Gerry Cle

  10 maanden geleden
  Trump heeft met zijn rechtzaken geen schijn van kans. NERGENS zijn er bewijzen van fraude, zelfs niet in de republikeinse bolwerken Georgia of Arizona. 
 • Walter Lippens

  10 maanden geleden
  En terecht.  De enige man die thuishoort in het Witte Huis heet Donald Trump. 
 1. Obama roept Trump op nederlaag toe te geven en sluit uit dat hij in regering-Biden stapt: “Michelle zou me verlaten”

  Obama roept Trump op nederlaag toe te geven en sluit uit dat hij in regering-Bi­den stapt: “Michelle zou me verlaten”

  Voormalig Amerikaans president Barack Obama zegt dat hij geen kandidaat is om minister te worden in de toekomstige regering-Biden. “Ik zal hem helpen op elke manier dat ik kan. Maar sommige dingen ga ik niet doen. Michelle zou me verlaten”, aldus de Democraat in een interview op CBS. Obama riep Donald Trump ook op zijn nederlaag toe te geven. "Als je tijd gekomen is, moet je je land op de eerste plaats zetten en voorbij je ego en je eigen belangen en teleurstellingen kijken.”
 2. Al bijna dubbel zoveel migranten staken Kanaal over als in recordjaar 2020
  12

  Al bijna dubbel zoveel migranten staken Kanaal over als in recordjaar 2020

  Er hebben dit jaar al meer dan 16.400 migranten in kleine boten de oversteek van het Kanaal richting Groot-Brittannië gemaakt. Dat zijn er nu al bijna dubbel zoveel als in heel 2020, toen er over het volledige jaar een recordaantal van ruim 8.400 migranten werd geteld die in de gevaarlijke oversteek slaagden. Dat blijkt uit officiële cijfers van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken die het Britse nieuwsagentschap PA verzamelde.