Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump blijft inzage in belastingpapieren weigeren en stapt naar Hooggerechtshof

De Amerikaanse president Donald Trump moet zijn heil zoeken bij het Hooggerechtshof om te voorkomen dat het Huis van Afgevaardigden inzage krijgt in zijn financiën. Gisteren leed de president opnieuw een nederlaag bij het lagere Hof van Beroep in Washington, dat het verzoek van Trump om zijn beroep nog langer te behandelen weigerde.

16 reacties

 • Igor Bloemen

  1 jaar geleden
  Fons Casteels. Fact check 1 van de 2 rechters is door Trump aangesteld. En het staat inderdaad niet in de wet. Niet nodig doordat gij zichzelf zo verdacht heeft gemaakt en al de getuigenissen en bewijzen in de vorm van officiële documenten die wijzen op verzekeringsfraude, belastingfraude en bankfraude met als doel minder te betalen aan premiums en belastingen en hoge leningen te kunne verkrijgen bij banken door de waarde van zijn eigendommen hoger op te stellen dan ze werkelijk waard zijn.
 • André Gijbels

  1 jaar geleden
  De bevolking moest een te weten komen, dat die geen belastingen betaald
 • Heinrich Wolf

  1 jaar geleden
  Trump zal wel weten [en wij kunnen het alleen vermoeden] waarom hij de inzage kost wat kost wil voorkomen. Hij kan toch geen tijd meer hebben om zich in dienst te stellen voor de welvaart van de VS bevolking. En daar is er ook nog zijn passie voor golf, die neemt ook veel tijd in beslag.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  En het Hooggerechtshof heeft hij in zijn zak zitten - gerechtigheid en rechtvaardigheid is in de United States of The Trumpster een fabeltje geworden. En een autoritair regime is in opmars. Ik begrijp echt niet dat de gewone Amerikaan de ogen sluit voor wat hun president allemaal uitvreet.
 • Marie Vanakker

  1 jaar geleden
  En in het hoog gerechtshof zitten rechters die daar door hem geplaatst zijn . Dat word weer een eerlijk proces .
 1. New York klaagt Shell, BP en ExxonMobil aan voor greenwashing

  New York klaagt Shell, BP en ExxonMobil aan voor greenwas­hing

  New York klaagt Shell aan wegens advertenties waarmee het olie- en gasconcern het inwoners van de Amerikaanse metropool zou hebben misleid. Doordat Shell zijn brandstoffen als “schoner” en “groener” aanprees, liet het bedrijf volgens het stadsbestuur na consumenten eerlijk te informeren over de vervuiling die zijn brandstoffen veroorzaakt. De stad sleept om dezelfde reden ook branchegenoten BP en ExxonMobil voor de rechter.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid