AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump blaast Irandeal op: "We laten ons niet chanteren door hoofdsponsor van terreur" - Iran dreigt met hervatting nucleair programma

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag tijdens een persconferentie bevestigd dat de VS zich terugtrekken uit het nucleaire akkoord met Iran, dat hij de "hoofdsponsor van terreur in het Midden-Oosten" noemt. In een reactie dreigt Iran ermee om de productie van verrijkt uranium in het land weer op te drijven.

286 reacties

 • Davy Vekemans

  5 jaar geleden
  Vietnam Irak Afganistan Libya Sirie moeten we nog verder gaan Amerika first is een feit ja wapenindustrie floreert en ondertusse de landen plunderen van de rijkdommen dat ze bezitten onderandere olie
 • Erik Defour

  5 jaar geleden
  Welk signaal zendt Trump op deze manier naar Noord Korea , dat de VS zich niet houdt aan gemaakt internationale afspraken en verdragen ? Een Korea-deal is verder weg dan ooit en die Nobelprijs kan Trump ook al vergeten , de wereld wordt er niet veiliger op onder hem !
 • danny braun

  5 jaar geleden
  Tijd om een authentieke deal te maken die tot vrede leidt en niet tot een bom!
 • Peter Bonacasa

  5 jaar geleden
  Altijd leuk om zien dat de mensen het OK vinden dat Trump dit akkoord opblaast met zo'n geweldige argumenten afkomen: ofwel helemaal geen argumenten, ofwel dat Iran de deal niet nakomt (wat niet zo is en ze nu helemaal niks meer moeten naleven), of dat Israël bedreigd wordt (terwijl het zelf de grootste oorlogbedreiging is in het MO). Zielig...
 • johan debue

  5 jaar geleden
  maar wij moeten ons wel laten chanteren door iemand die denk dat de wereld van hem is.De oorlogsmachine moet blijven draaien daarom is het te doen.Israel is de baas in de VS dat komt nu toch duidelijk naar voor.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.