Trump bezoekt grensmuur Mexico: “Ze moeten hem zwart verven”

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft tijdens een bezoek aan de grens met Mexico forse kritiek geuit op zijn opvolger. “Biden verwoest ons land”, concludeerde Trump, die werd vergezeld door de Texaanse gouverneur Greg Abbott en tientallen andere prominente Republikeinen. Ook opmerkelijk: hij vindt dat ze de grensmuur zwart moeten verven. 

28 reacties

 • guido Bervoets

  3 maanden geleden
  In de feiten heeft hij maar 20 km nieuwe muur laten bijbouwen, de rest was reparatie van de bestaande muur. En daar heeft hij een shutdown van 35 dagen moeten voor moeten arrangeren, de noodtoestand moeten voor uitroepen en uiteindelijk zijn geld moeten halen bij Defensie omdat de Mexicanen het niet wilden ophoesten. En de belangrijkste reden van deze mislukking was wel dat zelfs zijn eigen partij er geen voorstanders van waren.
 • Peter Thys

  3 maanden geleden
  ze moesten die muur gebruiken om hem buiten(de USA)te houden !
 • Ronny Ooijen

  3 maanden geleden
  Duw Trump snel een emmer verf en een borstel in de handen met de volgende boodschap : Maak voor de eerste maal in je leven eens je werk af.
 • Johnny Anthonissens

  3 maanden geleden
  Zou veel zeggen over Amerikanen indien ze hem herverkiezen .
 • Liesbeth Cuppens

  3 maanden geleden
  Trump was een heel goede president, op een paar schoonheidsfoutjes na: armoede ging in stijgende lijn, gezondheidszorg was enkel voor diegenen die genoeg geld hadden, ziekteverzekering was onbestaande,verschillen tss Amerikanen onderling werd groter,... Trump zag de problemen niet eens, hij stak zijn kop in het zand. Een goede president was hij dus allerminst, want een goed Staatshoofd streeft naar eenheid, Trump zaaide verdeeldheid.
 1. Mikt Trump straks vanuit cel op Witte Huis? Democratische openbare aanklager beslist of ex-president voor rechter komt
  PREMIUM

  Mikt Trump straks vanuit cel op Witte Huis? Democrati­sche openbare aanklager beslist of ex-president voor rechter komt

  In de Verenigde Staten zou er deze week worden beslist of Donald Trump strafrechtelijk wordt vervolgd. Hij of zijn bedrijf althans. Dat kan een grote impact hebben op de kans dat Trump in 2024 weer tot president verkozen wordt — al zou hij dat in theorie zelfs vanuit de gevangenis kunnen. En het is een ministerszoon die dat lot op dit moment in handen heeft.
 2. Vlaams koppel op La Palma: “We willen hier zo snel mogelijk weg. Als de lava de zee bereikt, kunnen er giftige dampen vrijkomen”
  PREMIUM
  16

  Vlaams koppel op La Palma: “We willen hier zo snel mogelijk weg. Als de lava de zee bereikt, kunnen er giftige dampen vrijkomen”

  Op het Spaanse eiland La Palma stroomt de lava van vulkaan Cumbre Vieja langzaam maar zeker naar de oceaan. Experts vrezen dat er giftige gassen kunnen vrijkomen als de lava in zee terechtkomt. Vlaming Tim Schonenberg wil er dan ook zo snel mogelijk weg. “We voelen ons niet veilig. Trouwens, sinds maandag zitten we vast in onze hotelkamer”, zegt hij.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.