President Donald J. Trump.
Volledig scherm
President Donald J. Trump. © EPA

Trump bespot Biden: “Waarom geeft hij al dat geld uit aan plastische chirurgie als hij het daarna verbergt achter masker?”

De Amerikaanse president Donald Trump (74) heeft dinsdag uitgehaald naar zijn Democratische uitdager Joe Biden (77) tijdens een verkiezingsrally in Pittsburgh. “Ik bedoel, eerlijk, waarom gaf hij al dat geld uit aan plastische chirurgie als hij het daarna verbergt achter een masker?”, spotte hij met het mondmaskergebruik van Biden.

25 reacties

 • ivan de ridder

  4 maanden geleden
  Ik ben ervan overtuigd dat Trump zal winnen, helaas. Biden en Kamala zijn niet de juiste tegenkandidaten, een zittend president kun je moeilijk verslaan. De VS gaan tijdens zijn 2e termijn geheid een burgeroorlog met bijhorende uiteensplitsing tegemoet. Om nog maar te zwijgen van zijn incompetentie als leidersfiguur.
 • Marco van Kimmenade

  4 maanden geleden
  En toch denk ik dat hij blijft zitten, der zijn zoveel mensen waarbij hij niet stuk kan!
 • Peter Vercauteren

  4 maanden geleden
  Eigenlijk is het zo lachwekkend dat het intriest wordt. Als je zelf geen inhoud hebt moet je je wel verlagen tot het ridiculiseren van de tegenstander. Trump kijkt wellicht nooit in een spiegel, hij zou niet meer bijkomen van het lachen als hij die clown met het oranje aangezicht en gele (haar)muts ziet
 • lars vandenberge

  4 maanden geleden
  En oranje fond de tein is zeker mannelijk? Hij begrijpt niet dat het dragen door een mediafiguur van een mondmasker meehelpt om de bevolking te sensibiliseren. Maar ja volgens Trump gaat corona voorbij door de "groepsmentaliteit' en chloor injecties.
 • Jeroen Beckers

  4 maanden geleden
  Zegt de man met de slechtste kapper ooit. Maar die hoort nu eenmaal bij de slechtste president ooit. Het totale gebrek aan klasse bij Trump, daar spreken we zelfs al niet meer over.
 1. Trump wil woensdag allesbehalve een onopvallend vertrek: saluutschoten, muziekkapel en aanhangers aan Air Force One

  Trump wil woensdag allesbehal­ve een onopval­lend vertrek: saluutscho­ten, muziekka­pel en aanhangers aan Air Force One

  Als Donald Trump woensdagochtend de deur van het Witte Huis achter zich toetrekt, wil hij allesbehalve een onopvallend vertrek. Op de luchtmachtbasis waar de Air Force One klaarstaat, verlangt hij een afscheidsceremonie met militair eerbetoon. Trump denkt aan saluutschoten, de muziekkapel, een rode loper en zelfs aanhangers, stellen ingewijden tegenover Reuters en Associated Press.
 1. Dit is het duurste kunstwerk ter wereld: de 'Da Vinci van schulden'
  Play

  Dit is het duurste kunstwerk ter wereld: de 'Da Vinci van schulden'

 2. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank