Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump beschuldigt China van “massamoord”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op Twitter hard uitgehaald in de richting van China. Hij beschuldigt Peking van "een wereldwijde massamoord" vanwege de uitbraak van het coronavirus.

35 reacties

 • paola nerozzi

  1 jaar geleden
  Nee het is zijn eigen schuld dat zijn land met zoveel doden zit want voor hem moest niks dicht gaan ,dus stop ermee anderen de schuld te geven terwijl hijzelf niet in staat is zijn land te regeren
 • Ronny Verdoodt

  1 jaar geleden
  Iedereen die hier kritiek geeft op China heeft nooit een voet in China gezet of gewoond. Niemand verstaat ook wat het land betekent in beleid en vooruitgang maar jullie maken enkel een veronderstelling vanuit je afkeer voor het communisme en het streng standpuntpunt dat China inneemt op sommige zaken. Al jullie reacties zijn gevoed door media over hoe slecht China is en hoe goed het Westen is. Zie mijn commentaar dan maar als propaganda wat zoveel gezegd wordt als iemand goed spreekt over China
 • Michel De Winter

  1 jaar geleden
  Toch prachtig zo een super brein en man met zo een kennis President USA
 • Alfons Vanacker

  1 jaar geleden
  Dagelijks beschuldigingen uiten zonder een hard bewijs. Vertel leugens en herhaal het dagelijks en de onwetende massa zal het als echt aannemen.
 • WILFRIED BRACKE

  1 jaar geleden
  Chinezen zullen inderdaad nooit toegeven maar dit is 1 feit. Het andere feit is dat Trump het te lang onderschat heeft en nochtans tijd genoeg had na de uitbraak in Italie Spanje en de rest van Europa. Het systeem in de VS faalt. Dat is duidelijk maar de Chinezen zijn de oorzaak van deze ellende.