AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump bekijkt prototypes voor muur: "Het moet hoog genoeg zijn want Mexicanen zijn professionele bergbeklimmers"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een bezoek gebracht aan San Diego om er prototypes voor de muur aan de grens met Mexico te bekijken. Trump neemt die taak serieus en heeft dan ook de opties goed bekeken. Zo moet de muur alvast hoog genoeg zijn, want de Mexicanen “zijn professionele bergbeklimmers”, aldus de president.

11 reacties

 • Nordine Frighem

  3 jaar geleden
  Das een ramp voor de dieren zo kunnen ze niet rond trekken!
 • Gino De Jaeger

  3 jaar geleden
  Welke optie men ook kiest, hoger dan het ego van Trump kan de muur nooit worden.
 • Serge Surmont

  3 jaar geleden
  Als kieken geboren dus als kieken ga je verderdoen. Mexicanen zijn profesionele tunnelbouwers... Een muur min of meer maakt niet uit. Dit is weggesmeten geld.
 • Jan Stevens

  3 jaar geleden
  De Berlijnse muur is ook gevallen. De geschiedenis zal zich herhalen.
 • patrick de keyser

  3 jaar geleden
  Bijna 30 jaar geleden breken ze de muur van schande in Berlijn af,meneer dump gaat er terug eentje bouwen.Vooruitgang in de USA = terug naar de jaren 60!
 1. LIVE. EU heropent binnenkort grenzen voor Israëlische toeristen - Na VS wil ook EU praten over opzijschuiven patenten coronavaccins
  2

  LIVE. EU heropent binnenkort grenzen voor Israëli­sche toeristen - Na VS wil ook EU praten over opzijschui­ven patenten coronavac­cins

  De symbolische kaap van meer dan 1 miljoen geregistreerde coronabesmettingen werd vandaag bereikt. Officieel zijn al 1.003.746 mensen besmet geraakt, maar volgens biostatisticus Geert Molenberghs (KULeuven/UHasselt) is dat slechts het topje van de ijsberg. “Het échte aantal ligt tussen 3 en 3,5 miljoen”, zei hij gisteren aan onze redactie. Om de wereldwijde vaccinatie sneller te laten verlopen, verklaart nu ook de Europese Unie bereid te zijn te praten over het vrijgeven van de patenten voor de ontwikkeling van coronavaccins. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij