Vladimir Plotnikov en dochter Sonia laten de EU-sancties niet aan hun hart komen.
Volledig scherm
Vladimir Plotnikov en dochter Sonia laten de EU-sancties niet aan hun hart komen. © Instagram

Truffelpasta in Venetië, luxehotel in Kroatië: Russisch parlementslid geniet ongestoord van vakantie in EU ondanks inreisverbod

Het Russische parlementslid Vladimir Plotnikov maakt samen met zijn dochter Sonia het mooie weer in Europa. Dat zou althans blijken uit foto’s die zijn dochter op Instagram plaatst. De uitspattingen van het duo wekken verbazing op, aangezien Plotnikov op de Europese sanctielijst staat en dus de Europese Unie helemaal niet binnen mag.

24 reacties

 • Danny Govaerts

  6 maanden geleden
  Wat doet die dochter nog in Europa. Die leeft toch ook van Russische geld. Zet die ook maar het land uit of mag die nog verblijven in de verbeurd verklaarde eigendommen. Europa corruptie ten top en die rijke smeerlappen weten ook dat met geld alles te koop is. Zelfs met door corruptie bekomen geld.
 • Christine Laevers

  7 maanden geleden
  Op de Russische staats TV beweren ze dat wij wegens de droogte het douchen moeten combineren met WC-gebruik. Toch wel opmerkelijk dat een rijke Rus &Co bij ons dan vakantie doorbrengt. Direct opsluiten. het Kremlin sluit ook buitenlanders op zonder reden. Maar misschien is het wel een dubbelspion ?
 • Albert de Lovendeghem

  7 maanden geleden
  Oppakken en opsluiten is de enige juiste conclusie. Moet prachtige beelden opleveren voor Sonia.
 • Freddy Van de Velde

  7 maanden geleden
  Die is precies niet vies van de westerse luxe .
 • ronald de weze

  7 maanden geleden
  Oppakken en in de cel steken voor een paar weken !!