Mariëlle (Max) de Bruin
Volledig scherm
Mariëlle (Max) de Bruin © Instagram

Trotse rolstoelgebruikers tonen met #HotPersonInAWheelchair dat hun handicap geen hindernis is

BuitenlandTrotse rolstoelgebruikers gebruiken Twitter om te laten zien dat hun handicap geen hindernis is waarvoor ze zich moeten schamen. Dat doen ze met de hashtag #HotPersonInAWheelchair, die inmiddels wereldwijd wordt gebruikt.

 1. De Croo: “Verstrengde maatregelen gelden vanaf middernacht voor heel het land” - Macron: “Frankrijk vanaf vrijdag opnieuw in lockdown”

  De Croo: “Verstreng­de maatrege­len gelden vanaf midder­nacht voor heel het land” - Macron: “Frankrijk vanaf vrijdag opnieuw in lockdown”

  De coronacijfers in ons land blijven stijgen. De Vlaamse regering heeft gisteravond op een extra ministerraad besloten bijkomende coronamaatregelen in te voeren. De maatregelen zouden vrijdag om 18 uur ingaan en voor onbepaalde tijd gelden. Maar een Ministerieel Besluit dat vandaag nog gepubliceerd wordt, maakt nu dat de maatregelen die voor het héle land gelden om middernacht al zullen ingaan. Herlees alle ontwikkelingen over Covid-19 van woensdag 28 oktober in dit liveblog.
 2. Zo schattig: geleidehonden gaan een dagje naar Disneyland
  Play
  Showbizz

  Zo schattig: geleidehon­den gaan een dagje naar Disneyland

  Canine Companions For Independence is een organisatie die jonge honden traint om andersvalide mensen te helpen in het dagelijks leven. Om hen te laten wennen aan drukke omgevingen, namen hun begeleiders de honden Checkov, Aryssa, Essie, en Ortega een dagje mee naar Disneyland. Om het af te maken mochten de viervoeters ook nog eens leuke hoedjes op die bij de gelegenheid pasten. De beelden die dat opleverde zijn uiteraard ongelofelijk schattig!
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is