Volledig scherm
© Photo News

Troepen Nationale Garde Washington DC sliepen in ondergrondse parkeergarage, politici boos

Troepen van de Nationale Garde die waakten over de veiligheid tijdens de beëdiging van Joe Biden, moesten in Washington DC in een onverwarmde parkeergarage slapen. Dat leidde volgens The New York Times tot grote verontwaardiging onder politici, die in actie kwamen om betere slaapplaatsen te regelen.

 1. Pil blijkt placebo, tientallen vrouwen in Chili ongewenst zwanger: “Hoe moet ik alle rekeningen nu blijven betalen?”
  3

  Pil blijkt placebo, tientallen vrouwen in Chili ongewenst zwanger: “Hoe moet ik alle rekeningen nu blijven betalen?”

  In Chili zijn tientallen vrouwen na een pijnlijke vergissing ongewenst zwanger geworden. De pil die ze slikten, bleek een placebo te zijn. Het laboratorium dat Anulette produceerde, had per ongeluk die valse exemplaren in omloop gebracht. Ook de overheid speelde echter een bedenkelijke rol, weet tijdschrift VICE. Abortus is in het land verboden, de dames hadden dus geen enkele uitweg meer.
 2. INTERVIEW. Wat betekent de presidentswissel voor ons land? Professor Criekemans: “Bidens empathische stijl kan inspirerend werken voor Belgische leiders”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Wat betekent de presidents­wis­sel voor ons land? Professor Criekemans: “Bidens empathi­sche stijl kan inspire­rend werken voor Belgische leiders”

  ‘It’s a new day in America’, dat zijn de woorden die kersvers Amerikaans president Joe Biden onder zijn eerste Instagrampost zette op inauguratiedag. Dat er verandering op til is, staat vast. Dat de nieuwe president voor verbinding en eenheid kiest, is ook zeker. Maar wat betekent de presidentswissel voor ons Belgenlandje? Moet ook onze regering de borst natmaken voor al die goede voornemens? We vroegen het aan Amerikakenner en professor Internationale Politiek aan UAntwerpen David Criekemans.
 1. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

 2. Piloot spot UFO, luchtvaartmaatschappij verwijst naar FBI
  Play

  Piloot spot UFO, luchtvaart­maat­schap­pij verwijst naar FBI