THINKSTOCK
Volledig scherm
© THINKSTOCK

Trein met nazigoud ontdekt in Polen?

SchatDe locatie van een trein boordevol nazischatten is beloofd aan de Poolse autoriteiten, zo gauw de ontdekkers een vindersloon van 10 procent is gegarandeerd.

  1. Italië in shock: man schiet spelende broertjes (3 en 8) op straat dood: “Ze stierven in armen van hun vader”

    Italië in shock: man schiet spelende broertjes (3 en 8) op straat dood: “Ze stierven in armen van hun vader”

    De Italiaanse stad Ardea, in de buurt van Rome, is zondagochtend opgeschrikt door een gruwelijk drama. Een 35-jarige man schoot daar in een park twee spelende broertjes van 3 en 8 jaar dood. De kinderen stierven in de armen van hun vader, met wie de schutter mogelijk een conflict zou hebben. Dat wordt door de Italiaanse politie onderzocht. Ook een 84-jarige voorbijganger werd na het drama zonder enige aanleiding doodgeschoten.
  1. Duizenden Israëlische nationalistische nemen deel aan rechtse vlaggenmars door Jeruzalem

    Duizenden Israëli­sche nationalis­ti­sche nemen deel aan rechtse vlaggen­mars door Jeruzalem

    Duizenden Israëlische nationalisten hebben vandaag deelgenomen aan een omstreden vlaggenmars door Jeruzalem. Veel Palestijnse organisaties zagen de ‘vlaggenmars’ als een provocatie en hadden opgeroepen tot een “dag van woede”. Er vielen volgens Palestijnse hulpverleners minstens 27 gewonden bij confrontaties tussen Palestijnse betogers en de politie, die de route wilde vrijmaken. Zeventien Palestijnen werden aangehouden.