EPA
Volledig scherm
© EPA

“Total bullshit”: Trump gaat los op voormalige adviseurs

buitenlandDonald Trump was er kort over: “Total bullshit”. Alles wat huidige en voormalige adviseurs hebben verteld aan speciaal onderzoeker Robert Mueller valt volgens de Amerikaanse president in de categorie “totale onzin”. Hij benadrukt dat hij zich niet herkent in het zeer negatieve beeld dat van hem en het Witte Huis wordt geschetst.

10 reacties

 • Gilbert Delbeke

  2 jaar geleden
  Hoe lang kan deze idioot nog zijn gangen gaan, en door zijn onnozel gedrag heel de wereld economie gijzelen.Zoals nu met de boycot van de olie toevoer vanuit Iran, met als gevolg een serieuze stijging van de olieprijs.
 • Gino De Jaeger

  2 jaar geleden
  En zeggen dat hijzelf al die adviseurs persoonlijk uitgekozen had om hun uitzonderlijke kwaliteiten en expertise. Dat zegt veel over zijn beoordelingsvermogen.
 • ivan de ridder

  2 jaar geleden
  Wat is de kostprijs van Trump's handelsoorlog met China? Is het ook "zever" dat hij deze aan het verliezen is en de US landbouw problemen ondervindt?
 • Peter Bonacasa

  2 jaar geleden
  Trek je maar op aan semantiek, slaafse volgelingen van een leugenaar. Alles wijst op ernstige misdrijven. Een republikeins onderzoek, geredigeerd door een Republikein die het echte rapport niet durft vrijgeven. Hand boven het hoofd waar boter op zit.
 • Fons Casteels

  2 jaar geleden
  Gedurende 675 dagen heeft Mueller 2.800 dagvaardingen uitgeschreven en meer dan 500 getuigen ondervraagd. Totale kostprijs: meer dan 30 miljoen USD. En wat is het resultaat? Geen samenzwering met Rusland, geen obstructie van justitie. Het enige waar de Democrats en de MSM zich nu aan optrekken, is de vage bewering van Mueller dat hij niet kan bewijzen dat Trump onschuldig is. Euh, wablief? Bij vrijspraak is dat per definitie het geval.
 1. Pfizer moet Italiaan 500.000 euro nadat Parkinsonmiddel hem gokverslaafd en hyperseksueel maakte
  3

  Pfizer moet Italiaan 500.000 euro nadat Parkinson­mid­del hem gokver­slaafd en hyperseksu­eel maakte

  Pfizer is in Italië in hoger beroep veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 500.000 euro aan een 60-jarige man. In de bijsluiter van een Pfizermedicijn stond aanvankelijk geen waarschuwing over twee mogelijke bijwerkingen. De zestiger slikte het middel jarenlang, ontwikkelde een hevige gokverslaving en kreeg last van hyperseksualiteit (overmatige seksuele drang). Het hof in Milaan deelde dezelfde mening van de rechtbank in eerste aanleg, en bevestigde de inhoud van het eerste vonnis.
 2. Tientallen doden na explosie nabij meisjesschool in Kaboel, merendeel jonge slachtoffers
  1

  Tientallen doden na explosie nabij meisjes­school in Kaboel, merendeel jonge slachtof­fers

  Zeker 40 mensen zijn omgekomen na meerdere explosies nabij een middelbare school in de Afghaanse hoofdstad Kabul. Tientallen anderen raakten gewond, laat het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken weten. De autoriteiten gaan uit van een terreuraanslag. De meeste slachtoffers zijn meisjes die leerling zijn van de Sayed ul Shuhada-school, een gezamenlijke middelbare school voor jongens en meisjes. Een woordvoerder van het ministerie verwacht dat het aantal doden en gewonden nog zal oplopen.
 1. Mueller vindt geen bewijzen van samenzwering tussen Trump en Russen, maar is “niet in staat” hem vrij te pleiten in belemmering onderzoek

  Mueller vindt geen bewijzen van samenzwe­ring tussen Trump en Russen, maar is “niet in staat” hem vrij te pleiten in belemme­ring onderzoek

  Hoewel Rusland heeft geprobeerd zich te bemoeien met de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016, heeft speciale aanklager Robert Mueller geen samenzwering of coördinatie gevonden tussen Amerikanen en mensen uit de campagne van president Donald Trump en de Russen. Dat zei Justitieminister William Barr vandaag, net voor de publicatie van het 400 pagina's tellende rapport. Het onderzoek heeft wel tien “episodes” van mogelijke belemmering door Trump onderzocht, Mueller is naar eigen zeggen dan ook “niet in staat” Trump vrij te pleiten. De president blijkt ook verschillende pogingen te hebben ondernomen de speciale aanklager te ontslaan.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'