Robert Durst
Volledig scherm
Robert Durst © REUTERS

Tot levenslang veroordeelde multimiljonair Robert Durst nu ook aangeklaagd voor doodslag op zijn vrouw

De rijke New Yorker Robert Durst is officieel in verdenking gesteld van doodslag op zijn vrouw Kathleen, die in 1982 verdween, zo is uit gerechtelijke bron vernomen. Enkele dagen geleden werd hij tot levenslang veroordeeld voor de moord op zijn beste vriendin, die mogelijk van plan was te getuigen over deze zaak.

 1. Amerikaanse miljonair Robert Durst (78) veroordeeld tot levenslang voor moord

  Amerikaan­se miljonair Robert Durst (78) veroor­deeld tot levenslang voor moord

  De 78-jarige Amerikaanse miljonair Robert Durst is donderdag lokale tijd in Californië veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, nadat hij vorige maand door een jury schuldig werd bevonden aan de moord op een vriendin van hem in 2000. Een HBO-documentaire uit 2015 wierp nieuw licht op de zaak. Volgens de aanklagers heeft Durst, afkomstig uit een steenrijke vastgoeddynastie, nog twee andere moorden op zijn geweten.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.