Topman Samsung Lee Jae-yong verlaat de rechtbank in Seoul, Zuid-Korea, nadat hij een boete van 70 miljoen Won kreeg opgelegd voor het gebruik van verdovende middelen
Volledig scherm
Topman Samsung Lee Jae-yong verlaat de rechtbank in Seoul, Zuid-Korea, nadat hij een boete van 70 miljoen Won kreeg opgelegd voor het gebruik van verdovende middelen © EPA

Topman Samsung krijgt geldstraf voor gebruik verdovende middelen

De erfgenaam en feitelijke grote baas van het Zuid-Koreaanse miljardenbedrijf Samsung is dinsdag veroordeeld tot een geldstraf, wegens het illegaal gebruik van het verdovend middel propofol.

  1. Lichaam van Britse Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummificeerde toestand”: “Achtergelaten om te sterven”

    Lichaam van Britse Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummifi­ceer­de toestand”: “Achterge­la­ten om te sterven”

    Een Britse vrouw wiens lichaam in 2021 in een “gemummificeerde toestand” werd teruggevonden, zou “volledig in de steek zijn gelaten” door de gezondheidsautoriteiten. Dat beweert haar familie. De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie en zou in november 2017 overleden zijn. Haar lichaam werd echter pas in mei 2021 gevonden. “Ze is gewoon achtergelaten om te sterven”, zegt Laura’s zus.