Department of Defense
Volledig scherm
© Department of Defense

Topjob voor Trump-bondgenoot die Obama “terrorist” noemde

In het ministerie van Defensie van de Verenigde Staten zijn er de afgelopen dagen vier topambtenaren ontslagen of opgestapt. Trump-getrouwen hebben hun plaats ingenomen, meldt CNN. Volgens de nieuwszender zijn zowel militairen als burgerfunctionarissen in het Pentagon bezorgd over wat er komen gaat.

6 reacties

 • Raphaël Defour

  11 maanden geleden
  Het is vooral triest om vast te stellen dat met Trump de republikeinse partij de democratie op de schuif af is beland. De aanslepende miskenning van het verdict van de kiezer en de acties om als nog top functionarissen te ontslaan en te vervangen door hielen likkers is gewoon crimineel. I.p.v. de US als voorbeeld van democratie laat ons in Europa maar het voorbeeld nemen aan de Zwitserse volksdemocratie zonder Keizers Koningen of Presidenten, doch de burger bepaald de mars richting.  
 • Kees Huls

  11 maanden geleden
  Hij wil de juiste mensen op post hebben om de National Guard te kunnen gebruiken wanneer hij zijn verlies moet toegeven. Hij stuurt aan op een burgeroorlog. Ook benieuwd wanneer Dr. Fauchi zijn C4 krijgt.
 • oswald billiet

  11 maanden geleden
  Hoeveel medewerkers Trump nu al ontslagen heeft omdat ze zijn zin niet doen, is aanzienlijk. Hij ontslaat tot in de hoogste regionen, wat er op wijst dat hij geen president  maar een dictator is. Vooral nu in deze electorale periode gedraagt hij zich als loslopend wild, omringd door een troep getrouwen die maar niet kunnen beseffen dat hun dagen geteld zijn. He makes America small again.
 • mertens jean

  11 maanden geleden
  Zoals we al langer weten is Trump een gevaar voor de VS en voor de wereldvrede. Hij is een dictator en voor hem telt enkel hetgeen hij wil. Hij duldt geen tegenspraak en kent geen medelijden voor zijn politieke concurenten.. 
 • Danny Steritmis

  11 maanden geleden
  Voor zo ver Trump ze nog niet kwijt ,nu is hij echt de pedalen kwijt,het s aan het doordringen dat het zijn laatste weken zijn en zoals zoveel dictators voor hem zal hij een maximum schade proberen aan te brengen.