Topganster Nordin Benallal (links) in de rechtbank in Ceuta. Hij werd samen met twee andere 'sicario's' of huurmoordenaars uit België betrapt tijdens een poging tot ontvoering.
Volledig scherm
Topganster Nordin Benallal (links) in de rechtbank in Ceuta. Hij werd samen met twee andere 'sicario's' of huurmoordenaars uit België betrapt tijdens een poging tot ontvoering. © Youtube

Topgangster Nordin Benallal krijgt wellicht lichte straf voor mislukte ontvoering in Spaans drugsmilieu

De Belgische topgangster en ontsnappingskoning Nordin Benallal is samen met drie andere ‘sicario’s’ of huurmoordenaars, waarvan nog twee uit ons land, voor de rechter verschenen voor een mislukte ontvoering in het Spaans drugsmilieu. Ze werden in augustus 2020 op heterdaad betrapt met een man in hun kofferbak. Mogelijk was het de bedoeling het slachtoffer uit de weg te ruimen. Benallal en zijn kompanen lijken weg te komen met lichte straffen.

7 reacties

 • Danny Govaerts

  1 jaar geleden
  Nu hebben ze hem voor bewezen feiten laten ze hem zelf vrij. Dit geeft toch een teken van straffeloosheid. Zijn er dan toch rechtbanken die omgekocht kunnen worden. Of afgeperst omdat ze graag van dat witte spul snoepen.
 • Paul Vekemans

  1 jaar geleden
  In 2020 droeg hij, bij zijn arrestatie nog steeds een enkelband… Controle daarop bestaat dus totaal niet ? Pure schande, maar er zal weer een excuus komen dat er te weinig personeel voor is!
 • Stefaan Baert

  1 jaar geleden
  Na dat lachertje van justitie kunnen hun business hervatten.
 • Leopold Vanhoof

  1 jaar geleden
  Met zulke criminelen moet je zachtaardig omspringen, ze zouden later op het slechte spoor kunnen geraken door 'n strenge rechtvaardige straf en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Mar 'n doordeweekse brave knul die eens enkele km/h te rap rijdt kan je niet streng zijn.
 • Dany Herman

  1 jaar geleden
  Zo gaan we het niet oplossen, dwangarbeid is blijkbaar enkel voor brave burgers
 1. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.