In de omgeving van de gerechtsbunker in Amsterdam zijn veel zwaarbewapende agenten aanwezig.
Volledig scherm
In de omgeving van de gerechtsbunker in Amsterdam zijn veel zwaarbewapende agenten aanwezig. © ANP

Topcrimineel Ridouan Taghi bij start van zijn proces: “Ik heb nog niks te melden”

NederlandIn Nederland is maandag de inhoudelijke behandeling begonnen van het grote liquidatieproces Marengo. Hoofdverdachte Ridouan Taghi (43) maakte voor het eerst zijn opwachting in de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp. “Vooralsnog heb ik nog niks te melden”, zei hij vanmorgen in de rechtbank. Ook tijdens eerdere verhoren met de politie blonk hij vooral uit in zwijgen.

0 reacties

 1. Appartement van 1,5 miljoen, dikke auto's, feestjes met prostituees: zo leven drugsboeren in Dubai (tot ze gepakt worden)
  PREMIUM

  Apparte­ment van 1,5 miljoen, dikke auto's, feestjes met prostitu­ees: zo leven drugsboe­ren in Dubai (tot ze gepakt worden)

  De Bentley of Maserati parkeren bij hotel Residence Sky View. Zicht op de Burj Kalifa wanneer je in het infinity pool van je 1,5 miljoen euro dure appartement ligt. Welkom in Dubai. Waar alles bling bling is, waar sterren thuis zijn. En dus ook Antwerpse drugsbaronnen. Othman El B., bijvoorbeeld. Eén van de kingpins in operatie Sky en resident in ‘De Gouden Stad’ sinds 2016. Maar of hij en zijn concullega’s daar nu een zorgeloos luxeleven hebben? “Het is toch altijd achterom kijken. Ja, de stad is futuristisch. Maar de gevangenis ‘middeleeuws’. Daar wil je niet eindigen. Als niemand er je eten kan brengen, heb je niks.”
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.