De toenmalige stafchef van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid Miles Taylor (rechts) hier samen met zijn toenmalige baas Kirstjen Nielsen op archiefbeeld.
Volledig scherm
De toenmalige stafchef van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid Miles Taylor (rechts) hier samen met zijn toenmalige baas Kirstjen Nielsen op archiefbeeld. © AP

Topambtenaar die anoniem kritisch stuk over Trump schreef maakt zich bekend

Een anoniem ingezonden stuk in The New York Times dat in 2018 een verwoestend beeld schetste van de Amerikaanse president Donald Trump, blijkt te zijn geschreven door de toenmalige stafchef van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid, Miles Taylor. 

 1. Franse skigebieden komen in opstand tegen verplichte sluiting skiliften, in Zwitserland is sluiting niet aan de orde

  Franse skigebie­den komen in opstand tegen verplichte sluiting skiliften, in Zwitser­land is sluiting niet aan de orde

  “De Franse skigebieden zullen hoogstwaarschijnlijk dit jaar niet meer kunnen openen.” De woorden van de Franse president Macron voelden als een koude douche voor de uitbaters van kabelliften en hotels die ongeduldig wachtten op een ‘go’ van de Franse regering. Premier Jean Castex nuanceerde donderdag dat de skicentra tijdens de vakantieperiode wel mogen openen, maar dat de skiliften zullen moeten gesloten blijven. Hij beloofde hulp aan de getroffen gebieden. De aankondiging van de Franse regering mag dan nog niet definitief zijn, ze heeft wel veel woede opgewekt in de bergregio’s die zich blijven verzetten tegen een verplichte sluiting. Merkel wil ondertussen alle Europese skicentra dicht. Maar voor Zwitserland is - net als Oostenrijk - een sluiting niet aan de orde.
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona