Viceminister van Buitenlandse Zaken, Sergej Rjabkov.
Volledig scherm
Viceminister van Buitenlandse Zaken, Sergej Rjabkov. © AP

Top in Madrid bevestigt agressiviteit van NAVO tegen Rusland, zegt Russische viceminister

De NAVO-top in Madrid bevestigt duidelijk de agressieve houding van het militaire bondgenootschap ten opzichte van Rusland. Dat zegt Sergej Rjabkov, de Russische viceminister van Buitenlandse Zaken, woensdag. De uitbreiding van de NAVO met Finland en Zweden noemt hij “destabiliserend”.

 1. Echtgenote premier De Croo bespreekt situatie van vrouwen in Oekraïne met Jill Biden en echtgenote van Griekse premier

  Echtgenote premier De Croo bespreekt situatie van vrouwen in Oekraïne met Jill Biden en echtgenote van Griekse premier

  De echtgenote van premier Alexander De Croo, Annik Penders, had woensdagochtend een werkontbijt met Jill Biden, de vrouw van de Amerikaanse president Joe Biden, en Mareva Grabowski-Mitsotakis, de vrouw van de Griekse premier Mitsotakis. Tijdens het werkontbijt, dat plaatsvond in de marge van de NAVO-top, bespraken ze de moeilijke situatie van vrouwen en meisjes in Oekraïne.
 2. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.