Volledig scherm
© Photo News

Toestand in Italië gaat weer helemaal verkeerde kant op: nieuwe beelden tonen hoe mensen zuurstof krijgen in hun wagen op parking ziekenhuis

Het gaat weer helemaal de verkeerde kant op met het coronavirus in Italië. Hoewel het land tijdens de tweede coronagolf aanvankelijk gespaard leek te blijven van het ergste, is de situatie de jongste weken compleet uit de hand aan het lopen. Nieuwe beelden tonen onder meer hoe patiënten zuurstof krijgen in hun wagen op de parking van een overvol ziekenhuis in de stad Napels, de derde stad van het land. 

10 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  3 maanden geleden
  Ik denk dat we beter stoppen met elke week de top 10 te veranderen van wie het nu het best doet en wie het slechtst en speculeren over hoe dat zou komen. Iedereen komt aan de beurt, pieken, dalen, niemand ontsnapt eraan, het loopt alleen niet synchroon in alle landen. En de echte balans kan je pas opmaken eens dit virus zo goed mogelijk, helemaal zal nooit lukken, onder controle is met vaccinatie. We zijn maar gewoon sterfelijke zoogdieren hoor, geen superwezens.
 • Frans Peeters

  3 maanden geleden
  Als het meeste verpleegd personeel non actief geeft krijgen we zulke toestanden "handen te kort" 
 • gerrit defreyne

  3 maanden geleden
  Straks gaan ze met zijn allen gaan skieën. Waar blijft Europa in het bestrijden van de pandemie? Grenzen toe is de enige juiste oplossing!
 • Kristof Degros

  3 maanden geleden
  Het "probleem" bij Nieuw zeeland is, zij kunnen gemakkelijk zeggen, er komt niks in. Dit kan je in Europa al niet doen. Want je kan zo de grens over stekken. Of er moet een hek rond elk land gezet worden. Zelfde voor alle eilanden eigenlijk. Een schiereiland kan nog redelijk gemakkelijk. Maar al de rest kan dit niet. Je kan altijd de grens over langs een bos ofzo hier in Europa. Maar alles was toch meer dan ok een paar weken geleden ?
 • Elfriede Accoe

  3 maanden geleden
  Sommigen onder ons denken dat het virus stopt aan de grens, wat kort door de bocht. Ieder land heeft in en uitvoer, of denkt men dan dat hier de appelsienen, bananen enz., aan de bomen hangen. En nog zo veel andere producten. Al eens nagedacht hoeveel schade dit een land toebrengt? Geen paniekvoetbal maar op nuchtere manier de regels blijven volgen, we komen er met zijn allen wel uit.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie