De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un afgelopen zaterdag met zijn dochter op een ceremonie ter viering van de lancering van de nieuwste ‘Hwasong-17'-langeafstandsraket.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un afgelopen zaterdag met zijn dochter op een ceremonie ter viering van de lancering van de nieuwste ‘Hwasong-17'-langeafstandsraket. © ANP / EPA

Toekomstige opvolger van Kim Jong-un? ‘Geheime’ dochter van Noord-Koreaanse leider maakt tweede publieke verschijning in week tijd

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un (38) is duidelijk fan van ‘breng je kind naar het werk’-dag. Zo zijn er opnieuw beelden verschenen van de leider en zijn 10-jarige dochter, die iets meer dan een week geleden haar eerste openbare verschijning maakte. Ook deze keer staan vader en dochterlief trots te lachen naast een gigantische ballistische raket. Naar aanleiding van de beelden wordt gespeculeerd dat het kind, wiens naam Kim Ju Ae zou zijn, haar vader in de toekomst zal opvolgen.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).