Elon Musk. Hij veranderde volgens het blad ‘Time’ met zijn elektrische auto's de automarkt en SpaceX wordt omschreven als koploper op het gebied van commerciële ruimtevaart.
Volledig scherm
Elon Musk. Hij veranderde volgens het blad ‘Time’ met zijn elektrische auto's de automarkt en SpaceX wordt omschreven als koploper op het gebied van commerciële ruimtevaart. © AFP

Time roept Elon Musk uit tot persoon van het jaar

Miljardair Elon Musk (50) is door het Amerikaanse tijdschrift ‘Time’ uitgeroepen tot de persoon van het jaar 2021. Het magazine kiest al sinds 1927 elk jaar de persoon die dat jaar de meeste invloed heeft gehad. Volgens Time-hoofdredacteur Edward Felsenthal zijn er weinig mensen die meer invloed hebben op de aarde dan Musk. Mogelijk geldt dit ook voor de ruimte, klinkt het.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.