Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa

TikTok waakzamer op politieke inhoud in aanloop naar tussentijdse verkiezingen in VS

TikTok heeft woensdag aangekondigd waakzamer te zijn op politieke content die op het sociale netwerk wordt geplaatst in de aanloop naar de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen, de zogeheten midterms, op 8 november dit najaar.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. TikTok-sterren krijgen eigen podium op Rijvers Festival: “Ja, je mag vragen naar mijn financiën”
  PREMIUM
  BV

  Tik­Tok-ster­ren krijgen eigen podium op Rijvers Festival: “Ja, je mag vragen naar mijn financiën”

  Unicum op het Rijvers Festival dit weekend. Daar spelen niet enkel een pak artiesten, maar krijgen ook TikTok-sterren en influencers een eigen podium. “Een unieke kans om onze fans eens te ontmoeten”, zegt Gerben Tuerlinckx (21), samen met zijn vriendin Steffi Mercie (19) goed voor 850.000 volgers. En ze beloven niets achter te houden. “Ik leef van wat ik creëer. Maar ik betaal daar héél véél belastingen op.”