Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © iStock

Tijger die ronddwaalde in Amerikaanse woonwijk is spoorloos

In de Verenigde Staten is afgelopen zondag een loslopende tijger gespot in een woonwijk in Houston, in de staat Texas. Een agent in burger wou het dier benaderen, maar al snel nam een man de tijger bij zijn halsband en bracht hem terug naar binnen. Toen de politie ter plaatse kwam, zette de man de tijger in een witte SUV en vluchtte weg. De verdachte is ondertussen gearresteerd, maar de tijger is nog steeds niet terecht.

5 reacties

 • Ledoux Ruddy

  1 maand geleden
  De woonwijk afbreken en er een natuurreservaat van maken !
 • Michel Jacobs

  1 maand geleden
  Cool ! Het is alleen niet erg ecologisch om een dier te houden dat bijna dertig kilo vlees per dag nodig heeft. Voor de rest zenne, ik zou zelf graag een hyena of een ijsbeer hebben.
 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Alsof de boete van 500 dollar ze gaan tegenhouden Het dier in beschermde bewaring nemen tot een betere opvang gevonden is en deze kosten verrekenen op de dader(s)
 • johanneke li

  1 maand geleden
  mja als de verdachte de tijger naar binnen bracht dan weet je toch waar ie is en loopt ie niet meer vrij rond in de buurt, DUH... grappig ook dat filmpje, die man die tegen die tijger praat alsof zijn woorden enig effect zullen hebben.. zoals die gast met zijn wapen zwaait, zegt genoeg dat die man een groter gevaar is dan de tijger...
 • Maarten Nijs

  1 maand geleden
  3 pintjes en dan rijden komt u duurder te staan in België dan een bengaalse tijger in uwe hof.