Tiental doodskisten hangen in lucht in Napels nadat grote grafmuur instort

In Napels is een groot marmeren gebouw ingestort waarin doodskisten werden opgeborgen. Op beelden is te zien hoe een tiental kisten in de lucht hangen. Het gaat om het tweede soortgelijke incident dit jaar waardoor er steeds meer kritiek komt op het slechte onderhoud van de begraafplaatsen.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Elke grafsteen vertelt zijn eigen verhaal: Hoe een Russische luitenant-generaal en zijn Servische prinses hun laatste rustplaats vonden op het kerkhof van Zelzate
  PREMIUM
  Zelzate

  Elke grafsteen vertelt zijn eigen verhaal: Hoe een Russische luitenant-generaal en zijn Servische prinses hun laatste rustplaats vonden op het kerkhof van Zelzate

  Elke grafsteen vertelt zijn eigen verhaal. Het ene graf staat vol bloemen zoals het praalgraf van ex-schepen en succesvol aannemer Napoleon De Meyer. Het andere ligt er troosteloos bij zoals dat van de Russische luitenant-generaal Alexendar Veretennikoff. Beide mannen speelden een belangrijke rol in de bouw van de honderd jaar oude wijk Klein Rusland in Zelzate.
 3. “Zoek daar waar de engel wijst”: de verdwijning van Emanuela (15) leest als een thriller van Dan Brown
  PREMIUM

  “Zoek daar waar de engel wijst”: de verdwij­ning van Emanuela (15) leest als een thriller van Dan Brown

  ‘Het Orlandi Onderzoek’: het zou een nieuw boek van Dan Brown kunnen zijn. De meest mysterieuze verdwijningszaak van Italië, die van de 15-jarige Emanuela Orlandi, leest als een thriller. Vandaag nog werd naar haar gezocht in twee prinselijke graven naast de Sint-Pietersbasiliek. Opnieuw zonder succes. En dus blijven de wildste geruchten de ronde doen. Niet in het minst omdat het Vaticaan al sinds haar vermissing in 1983 een hoofdrol speelt.