Tiener in ziekenhuis na levensgevaarlijke TikTok-challenge: “Niemand wil z’n dochter in brand zien staan”

Een TikTok-challenge is bij een Amerikaanse tiener helemaal fout gelopen. Bij de bewuste trend teken je figuren met ontvlambare vloeistof op een spiegel om die vervolgens in brand te steken. De 13-jarige Destini wou zich er ook eens aan wagen, maar dat ging compleet fout. Een bus alcohol die vlakbij stond, vatte vuur en kwam tot ontploffing. De puber liep zware brandwonden op over haar hele lichaam. Haar familie wil iedereen waarschuwen. “Niemand wil z’n dochter in brand zien staan.”

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Cocaïnevondst in fruitbedrijf leidt tot enorme afpersingszaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveiliging honderden medewerkers
  NEDERLAND
  7

  Cocaïne­vondst in fruitbe­drijf leidt tot enorme afpersings­zaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveili­ging honderden medewer­kers

  Nog niet eerder zijn in Nederland zoveel mensen beveiligd als in een bizarre afpersingszaak rond het fruitimportbedrijf De Groot Fresh Group in Hedel (provincie Gelderland). Tussen de 300 en 400 medewerkers, directieleden en hun familie lopen gevaar, schrijft De Telegraaf. De beveiligingsmaatregelen leggen een groot beslag op de capaciteit van de politie bij onze noorderburen.