(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Getty

Tiener doodgeschoten in Londen

In Londen is gisteren een tiener doodgeschoten. Het slachtoffer is nog niet geïdentificeerd en van een dader of daders is geen spoor, zo melden Britse media.

3 reacties

 • alfred cool

  3 jaar geleden
  dat is niet te verwonderen !
 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Philippe: dankzij die wapenwetten blijven zulke moorden meestal beperkt tot "één slachtoffer per dader". En meestal gaat het dan nog om "afrekeningen in het milieu" en blijven de écht onschuldigen buiten schot. Dankzij de lakse wapenwetten in de VS kunnen mass shooters wel tot 60 onschuldige mensen tegelijk doden alvorens gestopt te worden.
 • Philippe De Swert

  3 jaar geleden
  Tja die belachelijke wapenwetten helpen dus duidelijk niet. De meeste vuurwapenmoorden gebeuren daar met illegale wapens die al meer dan 20 jaar verboden zijn. En dan spreken we nog niet over het criminaliseren van mensen die een botermes meehebben op een picnic... Misschien is minder snijden in de middelen die ter beschikking zijn van de politie en de oorzaak zoeken en aanpakken? Dat is beter dan voorwerpen verbieden...
 1. Florida heft alle coronamaatregelen met onmiddellijke ingang op, New York op weg naar snelle heropening
  10

  Florida heft alle coronamaat­re­ge­len met onmiddel­lij­ke ingang op, New York op weg naar snelle heropening

  De gouverneur van de Amerikaanse staat Florida, Ron DeSantis, heeft maandag met onmiddellijke ingang alle Covid-beperkingen opgeheven. De Republikein baseert zich voor zijn beslissing op de goed draaiende vaccinatiecampagne. De gouverneur van de staat New York, Andrew Cuomo, heeft op zijn beurt aangekondigd dat de metro vanaf 17 mei weer de klok rond zal rijden. Theaterzalen, bioscopen, musea, restaurants, winkels en andere zaken zullen vanaf 19 mei op volle capaciteit kunnen draaien, zolang social distancing mogelijk is. Dat geldt voor de staat New York, maar ook voor New Jersey en Connecticut.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?