In totaal zouden ongeveer 100.000 Russische soldaten verblijven aan de grens met Oekraïne.
Volledig scherm
In totaal zouden ongeveer 100.000 Russische soldaten verblijven aan de grens met Oekraïne. © AP

Tienduizend Russische soldaten van grens met Oekraïne teruggestuurd naar basis

BuitenlandMeer dan tienduizend Russische militairen zijn na maandenlange oefeningen in de buurt van de grens met Oekraïne teruggestuurd naar hun bases. Het Russische leger en het ministerie van Defensie hebben dat laten weten. 

33 reacties

 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Een getekend akkoord moet gehouden worden en Rusland zoekt nergens oorlog maar Stoltenberg de marionet van VS doet niets anders wat nergens goed is afgelopen
 • Frank Janssens

  1 jaar geleden
  Rusland was tijdens de twee wereldoorlogen onze bondgenoot, de meesten vergeten dit, het is een land met een kultuur die niet weg te denken is uit onze kultuur. We gaan Rusland nog hard nodig hebben.
 • Frank Louman

  1 jaar geleden
  Men zou voor minder bij de defensieve NAVO gaan als je zo een vriendelijke buur als Rusland hebt. Na WO2 lekker half Europa ingenomen in 2008 land ingenomen van Georgië en in 2014 van buur Oekraine.
 • Eric De Baeremaeker

  1 jaar geleden
  Al die oorlogspelletjes zijn enkel bedoeld om wapens te kunnen blijven maken . Wat brengt een oorlog in deze beschaafde wereld nog op ? Veel ellende die nooit meer goed zal komen . Met het geld van al de wapens kunnen ze nochtans de wereld veel beter maken . Maar ja , de oorlogsindustrie moet ten koste van alles blijven draaien .
 • Sharon Debeul

  1 jaar geleden
  Voor de 100ste keer, België importeert niet eens gas vanuit Rusland. Dus Putin is niet onze gasleverancier. Ik geef echter Putin wel gelijk ivm de NAVO die steeds dichter bij Rusland aanschurkt.