Thierry Baudet broedt op een eigen ‘virtueel land’ met een eigen cryptomunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet broedt op een eigen ‘virtueel land’ met een eigen cryptomunt. © ANP

Thierry Baudet wil zijn partij uitbouwen tot een gesloten ‘virtueel land’: met eigen scholen, datingapp en zelfs cryptomunt

Thierry Baudet (38), voorzitter van de Nederlandse conservatieve partij Forum voor Democratie, wil zijn partij uitbouwen tot een soort gesloten samenleving. In zijn YouTube-show ‘Het Forum’ legt hij uit hoe die samenleving er dan zou moeten uitzien: met eigen scholen, eigen media, een eigen datingapp voor partijleden en zelfs een eigen cryptomunt.

6 reacties

 • Etienne De Bondt

  5 maanden geleden
  Van de Hollanders hebben we nu al veel gezien en gehoord maar deze spant de kroon, gelukkig scheren de meeste geen hoge toppen en verdwijnen ze stilletjes.
 • Ronny Ooijen

  5 maanden geleden
  Hij lijkt me rijp voor een ander soort van gesloten samenleving. Zo eentje met witte jassen met lange mouwen en koorden waarvan de sluiting achteraan zit.
 • marcel lion

  5 maanden geleden
  Nog een gek erbij, hebben we die nog niet genoeg? Dat ze samen een land starten, er is nog wel een eilandje ergens en doe daar je zin. Maar laat ons gerust. En we willen er nu niet voor te betalen.
 • Rik Nelles

  5 maanden geleden
  Een eigen "commune" dus, of een eigen sekte. Totdat die uit elkaar valt door misbruiken allerhande zoals zovele sekten in het verleden.
 • Thomas Anderson

  5 maanden geleden
  En gaat hij dan ook een auto geven aan iedereen en misschien de Baudet jeugd beweging oprichten.Oude wijn in nieuwe zaken!
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?