Thierry Baudet
Volledig scherm
Thierry Baudet © REUTERS

Thierry Baudet nu toch ook weg als partijvoorzitter Forum voor Democratie

Thierry Baudet gaat alsnog weg als partijvoorzitter van de Nederlandse partij Forum voor Democratie. Gisteren zei hij die positie nog te willen behouden. Zijn politieke lot heeft hij nu niet meer in eigen handen: het bestuur bepaalt of hij nog als lijstduwer op de kieslijst voor de volgende verkiezingen komt.

 1. Verenigd Koninkrijk bestelde in mei bij AstraZeneca, Europa pas drie maanden later: “Een betere reclame voor de brexit is niet denkbaar”
  32

  Verenigd Koninkrijk bestelde in mei bij AstraZene­ca, Europa pas drie maanden later: “Een betere reclame voor de brexit is niet denkbaar”

  Het zit er bovenarms op tussen het Brits-Zweedse farmabedrijf AstraZeneca en de Europese Commissie, nu blijkt dat de productie van vaccins twee maanden achterstand opgelopen heeft. CEO Pascal Soriot kijkt deels in eigen boezem, maar wijst er ook fijntjes op dat het Verenigd Koninkrijk drie maanden sneller een contract ondertekend heeft. Zo komt ook EU-voorzitster Ursula von der Leyen in de vuurlinie te staan. “Een betere reclame voor de brexit is niet denkbaar”, klinkt het in een opiniestuk van de Duitse krant ‘Die Zeit’.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken