Volledig scherm
© AFP PHOTO / PRU

Theresa May: “Ik heb een sterk gevoel van déjà vu”

De Britse oud-premier Theresa May heeft in het Britse parlement een oproep gelanceerd om het licht op groen te zetten voor het nieuwe echtscheidingsakkoord dat haar opvolger Boris Johnson met de Europese Unie heeft bereikt. "Zet het nationaal belang voorop", zo maande ze haar medeparlementsleden aan.

11 reacties

 • Andy Staelens

  1 jaar geleden
  Betty Dams, het "dictatoriale" clubje zoals u zegt, heeft ons veel minder gekost dan dat het ons heeft gegeven! Dat de domste Vlamingen zouden stemmen om uit de EU te gaan is allang geweten, kijk maar naar de laatste verkiezingen. Ze zitten liever in een dwangbuis en betalen maar al te graag voor de fratsen van hun afgoden. Niets aan te doen, ze bezien het vanuit hun beperkte verstand!
 • Betty Dams

  1 jaar geleden
  Die eu heeft ons alleen nog maar geld gekost en miserie gebracht. Hier durven ze geen referendum te doen, de meerderheid zou ook stemmen om uit deze dictatoriale club te gaan.
 • Wim Impens

  1 jaar geleden
  Erik Jagers, ik ken de EU vanbinnen en vanbuiten, en ze is verantwoordelijk voor onze hoge welvaart. Zonder EU was Belgie nu een tweedewereldland.
 • John Stahl

  1 jaar geleden
  Durft die nog haar gezicht laten zien? Shaamteloosheid is geen eigenschap van een politieker.
 • erik jagers

  1 jaar geleden
  En mevrouw Van Geel, kent u dan de waarheid? Of beter gezegd, kent u de waarheid over de EU? Weet u hoe het er echt aan toe gaat in de EU? Kent u van naaldje tot draadje de wetgeving die de EU op ons loslaat? Natuurlijk niet. Veel mensen weten niet wat de EU uitspookt. Wisten ze het wel, dan bestond de EU al lang niet meer...
 1. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen

 2. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"