Still uit video.
Volledig scherm
Still uit video. © Twitter

Thailand in shock: politie martelt verdachte (24) tot de dood met plastic zak

In Thailand is een klopjacht gaande op een politiechef die verdacht wordt van betrokkenheid bij een brute marteling van een arrestant met diens dood tot gevolg. De gevluchte leidinggevende en zes andere politieagenten zijn ontslagen nadat op sociale media een schokkend filmpje van de arrestatie was opgedoken. Het dodelijke slachtoffer is inmiddels gebombardeerd tot ‘de George Floyd van Thailand’.

1 reactie

 • Eric Servaes

  5 maanden geleden
  Valt wel meer voor in Thailand. En een politiechef die verschillende exotische bolides heeft staan ( oa Ferrari) is niet zo opmerkelijk. De meeste politiegeneraals zijn euromiljonairs. En dat werden ze niet door hun salaris. Hetzelfde geldt voor het leger. Tot op het bot corrupt.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.