President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © AFP

Terwijl Trump verder strijdt, ligt hoofdkwartier campagne er verlaten bij: “Het is een spookstad, met mensen die wachten op het einde”

Het lijkt erop dat de strijd van de Amerikaanse president Donald Trump tegen de uitslag van de presidentsverkiezingen gevoerd wordt door een steeds kleinere groep getrouwen. Hoewel zijn campagneteam nog altijd geld inzamelt en advertenties de wereld instuurt die beweren dat er kiesfraude werd gepleegd - iets waarvoor geen enkel bewijs is - blijkt er van veel animo in het hoofdkwartier in Arlington, Virginia geen sprake meer. De posters zijn er van de muren gehaald, de bureaus leeggemaakt en het callcenter waar mensen fraude konden melden, is ontmanteld. 

9 reacties

 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Hij probeert nog altijd geld in te zamelen. Zolang er geld binnen komt in de oorlogskas gaat hij verder doen met onzin uitkramen. Nog even en dan houdt het vanzelf op. Maar nu heeft hij ondertussen tientallen miljoenen dollars uit de zakken van zijn aanhangers geklopt zogezegd om te procederen. 
 • Pieter Declercq

  1 maand geleden
  4 jaar rust met trump jan? trump heeft mss geen buitelandse oorlog ontketent maar wel een binnelandse é!!! iedereen tegen elkaar opzetten! iedereen die niet met hem eens is verwijten gelijk een klein kind. noem jij dit rust
 • Erik Blekens

  1 maand geleden
  Trump zal zijn harde achterban blijven "motiveren" door vol te houden dat hij eigenlijk gewonnen heeft. Dat de feiten anders spreken, heeft hij altijd al geweten. Trump heeft vanuit zijn media-achtergrond geleerd dat keihard en herhaald dezelfde dingen roepen vaak de waarheid kan overstemmen. Maar bij rechters maakt deze aanpak natuurlijk geen indruk, daar moet je je tot de feiten beperken.Wel triest hoe een president zo een gebrek aan burgerschap en leiderschap kan tonen.
 • Heinrich Wolf

  1 maand geleden
  Patrik De Weirdt, voeg er aan toe "de president met honderdduizenden slachtoffers op zijn geweten" want zijn herverkiezing was belangrijker voor hem.
 • jan janssens

  1 maand geleden
  ze vinden geen fraude maar de honderden filmpjes en verklaringen worden van de baan geveegd als fake .ik denk dat we met dien biden wel één en ander gaan meemaken, binnen de kortste keren is er weeral ergens een nieuwe oorlog na 4 jaar rust met trump
 1. Ook Poetin, Bolsonaro en presidenten van Mexico en Polen feliciteren nu Biden met winnen verkiezingen
  UPDATE

  Ook Poetin, Bolsonaro en presiden­ten van Mexico en Polen felicite­ren nu Biden met winnen verkiezin­gen

  De Russische president Vladimir Poetin heeft Joe Biden nu toch gefeliciteerd met het winnen van de Amerikaanse verkiezingen. De uitslag van de verkiezingen was al lang bekend, maar zittend president Donald Trump vocht die aan, waardoor een aantal buitenlandse leiders Biden nog niet wilden feliciteren. Poetin is “klaar om samen te werken”, stelt het Kremlin. Ook de staatshoofden van Brazilië, Mexico en Polen hebben hun aankomend ambtsgenoot gefeliciteerd.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'