De verwoesting na een aanslag op een munitiedepot in Tsjechië en terreurspecialist Colin P. Clarke.
Volledig scherm
PREMIUM
De verwoesting na een aanslag op een munitiedepot in Tsjechië en terreurspecialist Colin P. Clarke. © Policie.cz/The Soufan Group

Terreurspecialist waarschuwt voor Russische aanslagen in Europa: "België zou redelijk hoog op de lijst van mogelijke doelwitten staan”

Volgens terreurspecialist Colin P. Clarke is de kans dat Rusland naar terreur in Europa grijpt als vergelding voor de steun aan Oekraïne niet onbestaande. “Eerder waren er al dodelijke aanslagen tegen leveranciers van het Oekraïense leger in Oost-Europa”, waarschuwt hij. Wie zat er juist achter die verdachte explosies? En als het zover komt, loopt dan ook België gevaar?

74 reacties

 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  Het is veel te ver gekomen met die Oostblok landen, ze voelen ook wel dat ze het stilaan voor het zeggen krijgen in de EU. Wat is de EU nog waard met zo'n landen erbij en binnenkort Oekraïne ook nog. Het wordt nog zo dat wij bij hun horen en niet zij bij ons, dat zie je nu al hoe Zelensky zijn wetten stelt en von der Leyen gewillig doet wat hij eist.
 • geert Verschelde

  1 maand geleden
  Gans de geschiedenis door heeft iedere generatie zijn grote oorlog gehad. Nu zijn we al 75 jaar zonder oorlog, gaat dat blijven duren?
 • Lisette Borremans

  2 maanden geleden
  Europa moet stoppen met zich te bemoeien met okrainine want die willen maar bij de NAVO komen en ons er mee in betrekken stop ern mee
 • andre oeyen

  2 maanden geleden
  alles draai om grondstoffen netzoals in irak het geval was enkel nu is er het verschil dat twee honden vechten voor een been en daarvoor welvaard van europa opofferen zolang zij maar hun doel halen en ja dan daar nog bij dat de uitverkoper van belgie ex oostblok landen dan ook nog wa gaan opjutten is om toe te treden tot eu unie
 • Freddy Catael

  2 maanden geleden
  Leger inschakelen om vitale punten te bewaken lijkt me nu meer dan logisch..
 1. Fransman wint proces: onterecht ontslagen omdat hij niet genoeg "fun" was

  Fransman wint proces: onterecht ontslagen omdat hij niet genoeg "fun" was

  Een werknemer die niet wil deelnemen aan de borrels van het werk en die kritiek heeft op deze met drank overgoten “momenten van gezelligheid”, kan daarvoor niet worden ontslagen. Dat heeft een het Hof van Cassatie in Parijs geoordeeld. Een Frans bedrijf dat een werknemer om die redenen de laan uitstuurde, moet hem nu 3.000 euro betalen. De rechtbank zal zich nog verder buigen over de schadevergoeding van meer dan 460.000 euro die de man eist van zijn ex-werkgever.