Een satellietbeeld van Koeweit-stad
Volledig scherm
Een satellietbeeld van Koeweit-stad © Getty Images

Temperaturen van meer dan 50 graden zijn ondraaglijk voor mens en dier: wordt Koeweit snel onleefbaar?

Door klimaatverandering kunnen de temperaturen in Koeweit over tientallen jaren ondraaglijk worden voor mens en dier. En zo dreigt één van ‘s werelds rijkste oliestaten onleefbaar te worden, meldt ‘Bloomberg’. Met nu al periodes waarop het kwik meer dan 50 graden aanwijst, gaat Koeweit een ongemakkelijke toekomst tegemoet.

23 reacties

 • Andy Seresia

  4 maanden geleden
  Heb er zelf 2 jaar gewoond en gewerkt De media doet een werk weeral , maar wie er echt gewoond heeft kijkt er anders naar , het is warm en de luchtvochtigheid hoog , maar dat is in alle Aziatische landen en je word het gewoon
 • Paul De Mol

  4 maanden geleden
  De aarde doet wat ze wil, en de mens moet zich maar aanpassen. Waar het te warm is koelen we; waar het te koud is, verwarmen we. Simpel toch? In sommigen delen van Siberië leven mensen bij temperaturen tot -70, met zelfs in de zomer temperaturen onder nul. En die mensen zagen niet.
 • alex van asbroeck

  4 maanden geleden
  ziehier de evolutie voor de mens: na een bovengronds bestaan, volgt nu een subterraan bestaan. alleen het huidpigment zal lichter kleuren
 • Jacques-Philippe Leclerc

  4 maanden geleden
  Dit probleem is al voor 100 jaar opgelost. Dezelfde zomer temperatuur als in Las Vegas, Nevada. Alleen A/C (air-conditioning) uitgevonden in 1901, bij inventor Willis H. Carrier is het grote verschil. Warme lucht is de winter en koude lucht in de zomer, maak er goed gebruik van, voor een beter leven.
 • Andy De Schieter

  4 maanden geleden
  Die hebben daar geld genoeg om een land als Belgie te kunnen kopen. Maar Belgie raad ik toch af met die leiders die we hier hebben.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.