Een supportersbus van Trump in Phoenix, Arizona (archiefbeeld).
Volledig scherm
Een supportersbus van Trump in Phoenix, Arizona (archiefbeeld). © REUTERS

Tegenvaller voor Trump: onderzoek bevestigt nederlaag in Arizona

Donald Trump heeft bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van vorig jaar ook in de grootste county in Arizona verloren van zijn rivaal Joe Biden. Dat concludeert een organisatie die door Republikeinen in de staat was gevraagd om de uitslag nog eens tegen het licht te houden. Daarmee lijkt echter geen einde te komen aan de discussie over mogelijke verkiezingsfraude.

5 reacties

 • Sylvain Helsen

  1 jaar geleden
  Indien elke afzonderlijke leugen van Donald Trump een baksteen was geweest, dan zou hij niet slechts eigenaar zijn geweest van een pietluttige wolkenkrabber. Neen. Niet van eentje die slechts zo'n beetje van ver aan de wolken lijkt te krabben. Maar wel. Van eentje die met kop en schouder boven de allerhoogste bedreigende cumuluswolken uitstijgt. Als hoogste gebouw ter wereld. Aangezien hij met leugens aan elkaar hangt, kan de Aarde het op die plek waar hij zit, het niet langer meer uithouden.
 • Geert Landsman

  1 jaar geleden
  Dat Trump alle kosten van deze onderzoeken gaat moeten betalen. Hij heeft met opzet veel ellende veroorzaakt.
 • Sabine verdonck

  1 jaar geleden
  Waarom versplit men zoveel energie aan een geflipte man. Waarom lezen we niets over de verkiezingen in Portugal of een ander EU land.?
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Als de Democraten zouden gesjoemeld hebben, hadden ze met mijlen voorsprong ook een overgrote meerderheid in het Congres en het Huis van Afgevaardigden bij mekaar gesjoemeld. Dat waren dezelfde verkiezingsbrieven als die van de presidentsverkiezing.
 • Karel Dierckx

  1 jaar geleden
  Wat een verrassing... Ik weet niet waar ik het meest van sta te kijken, dat er voor de zoveelste keer niets gevonden is of dat de CEO van een bedrijfje dat zonder enige ervaring of expertise een omzet van meer dan 6 miljoen heeft mogen draaien met meer vage verdachtmakingen op de proppen komt. Die Trumpaanhangers worden echt tot de laatste cent uitgezogen.