Een supportersbus van Trump in Phoenix, Arizona (archiefbeeld).
Volledig scherm
Een supportersbus van Trump in Phoenix, Arizona (archiefbeeld). © REUTERS

Tegenvaller voor Trump: onderzoek bevestigt nederlaag in Arizona

Donald Trump heeft bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van vorig jaar ook in de grootste county in Arizona verloren van zijn rivaal Joe Biden. Dat concludeert een organisatie die door Republikeinen in de staat was gevraagd om de uitslag nog eens tegen het licht te houden. Daarmee lijkt echter geen einde te komen aan de discussie over mogelijke verkiezingsfraude.

5 reacties

 • Sylvain Helsen

  4 weken geleden
  Indien elke afzonderlijke leugen van Donald Trump een baksteen was geweest, dan zou hij niet slechts eigenaar zijn geweest van een pietluttige wolkenkrabber. Neen. Niet van eentje die slechts zo'n beetje van ver aan de wolken lijkt te krabben. Maar wel. Van eentje die met kop en schouder boven de allerhoogste bedreigende cumuluswolken uitstijgt. Als hoogste gebouw ter wereld. Aangezien hij met leugens aan elkaar hangt, kan de Aarde het op die plek waar hij zit, het niet langer meer uithouden.
 • Geert Landsman

  4 weken geleden
  Dat Trump alle kosten van deze onderzoeken gaat moeten betalen. Hij heeft met opzet veel ellende veroorzaakt.
 • Sabine verdonck

  4 weken geleden
  Waarom versplit men zoveel energie aan een geflipte man. Waarom lezen we niets over de verkiezingen in Portugal of een ander EU land.?
 • guido Bervoets

  4 weken geleden
  Als de Democraten zouden gesjoemeld hebben, hadden ze met mijlen voorsprong ook een overgrote meerderheid in het Congres en het Huis van Afgevaardigden bij mekaar gesjoemeld. Dat waren dezelfde verkiezingsbrieven als die van de presidentsverkiezing.
 • Karel Dierckx

  4 weken geleden
  Wat een verrassing... Ik weet niet waar ik het meest van sta te kijken, dat er voor de zoveelste keer niets gevonden is of dat de CEO van een bedrijfje dat zonder enige ervaring of expertise een omzet van meer dan 6 miljoen heeft mogen draaien met meer vage verdachtmakingen op de proppen komt. Die Trumpaanhangers worden echt tot de laatste cent uitgezogen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Spaanse wetenschappers testen hersenimplantaat bij blinde vrouw: “Ik kon opnieuw vormen en letters zien"

  Spaanse wetenschap­pers testen hersenim­plan­taat bij blinde vrouw: “Ik kon opnieuw vormen en letters zien"

  Wetenschappers van de Spaanse universiteit Miguel Hernández de Elche, gelegen in de provincie Alicante, hebben een hersenimplantaat ontworpen waarmee blinde mensen opnieuw vormen zouden kunnen waarnemen. De 57-jarige Bernardeta Gómez, die zestien jaar geleden blind werd door een zenuwaandoening, kreeg het implantaat als eerste. Het onderzoek is mogelijk een doorbraak. Zo is het de eerste keer dat de technologie op een blind persoon wordt toegepast.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.