Donald Trump
Volledig scherm
Donald Trump © Photo News

“Team van Trump haalde 150 miljoen dollar op sinds verkiezingen”

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn bondgenoten hebben sinds de verkiezingen van vorige maand meer dan 150 miljoen dollar (125 miljoen euro) aan schenkingen ontvangen. Dat zeggen ingewijden tegen de krant Washington Post. Het campagneteam van Trump wilde niet reageren.

9 reacties

 • Guido Pintens

  2 maanden geleden
  Lieven Vermandere, de zogezegde hoorzittingen waarover je het hebt, zijn in geen geval hoorzittingen waarbij democraten werden gehoord. Het gaat waarschijnlijk om interviews door FOX en consoorten die de fanatieke aanhang van Trump hebben gehoord. Iedereen weet nu toch ondertussen dat Trump gewoon z'n biezen moet pakken op 20-01-2020 zeker? Behalve z'n supporters ... die blijven hem gewoon naar de mond praten zonder enig bewijs. Maar zo zijn ze al 4 jaar bezig. Het eindigt nooit ...
 • Erwin Van Roy

  2 maanden geleden
  Lieven Vermandere kan je dan ook is vertellen waarom de rechtbanken in de VS alles verwerpen wegens gebrek aan bewijs. De kleineerde zenders die je bedoelt zijn dan ook zeer rechtse zenders. En wie wou Trump ook niemand en die heeft ook meer stemmen dan 4 jaar geleden maar dat is geloof waardig. Volgens mij is er meer gesjoemeld langs Republikeinse kant dan langs democratische kant.
 • Karel Dierckx

  2 maanden geleden
  Lieven Vermandere, dat stemmenaantal ligt in de eerste plaats aan de afkeer van Trump en in de tweede plaats aan de uitbreiding van de poststemmen - dat maakt het onderdrukken van stemmen lastiger. Voor al die abnormale dingen is meestal een logische verklaring. Serieuze nieuwsdiensten beseffen dit en doen niet aan dat soort tendentiëuze berichtgeving. Verkiezingsfraude is echt niet zo makkelijk als Trump beweert en alle staten waar het er toe doet zijn herteld. De uitslag is gekend en correct.
 • Lieven Vermandere

  2 maanden geleden
  Ik volgde al een paar hoorzittingen live. Het minste wat je kan zeggen is dat er iets speelt.  Honderden getuigen die onder ede verklaren abnormale dingen te hebben gezien, vreemde wendingen in de uitslagen op een paar minuten tijd en een kandidaat waarvoor niemand echt warm liep is nu plots recordhouder aller tijden qua stemmen. Amerikanen moeten al uitwijken naar kleinere nieuwsdiensten om dit te horen, laat staan dat het hier anders zou klinken...ik kom hier echt plaats tekort.....
 • DIRK RASSCHAERT

  2 maanden geleden
  En het grootste deel is voorzien om de schulden die hij tijdens zijn campagne gemaakt heeft mee af te betalen! En zijn boetes voor fraude ?
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken