Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ThinkStock

Te hoge energiekosten: verhuurder draait warmwaterkraan (deels) dicht

DuitslandDe stijgende energieprijzen leiden op sommige plekken al tot drastische maatregelen. Zo draait een Duitse woningbouwcoöperatie de warmwaterkraan (deels) dicht voor 600 appartementen in deelstaat Saksen. Het gaat om een tijdelijke regeling, luidt het. Dat schrijft ‘Bild’.

29 reacties

 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Een toekomst waarin een bad, een auto en een vakantie terug de luxe van de elite is. Voor de anderen terug klompen, de fiets op en op zaterdag allemaal in dezelfde tobbe voor een schrobbeurt. Wat de superieure blauwe wereld van Gwendolyn ons toch gebracht heeft.
 • Anja Steeman

  1 maand geleden
  Mijn grootmoeder zegt altijd gelijk we nu leven kunnen we niet blijven doen wij zijn veel te materialistisch ik doe daar niet aan mee heb zelf nog een kolenstoof
 • Paul Verbeeck

  1 maand geleden
  Nu horen we de politici niet die ons verzekerd hebben dat er geen tekorten zouden zijn en betaalbaar zou blijven. Voor hen geldt dit mssn voor de burger gaat dit niet op . Ze zullen uit hun pijp moeten komen willen ze na de volgende verkiezingen nog iets te vertellen te hebben .
 • Peter Legrand

  1 maand geleden
  Wij verbruiken 50% minder gas voor warm water door dit op de thermostaat manueel in te schakelen 10 min voor het nemen van een bad. Evenveel comfort met een fikse besparing.
 • An Vanden Bossche

  1 maand geleden
  Hoe zit het hier met de sociale woningen en bejaardentehuizen? Komen de onbetaalde rekeningen bij de rest?
 1. Trump ronselt financiële steun na huiszoeking door FBI

  Trump ronselt financiële steun na huiszoe­king door FBI

  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump werft politieke donaties door de recente huiszoeking door de FBI van zijn huis in Florida in e-mails en sms'jes aan zijn supporters af te schilderen als een politiek gemotiveerde zet van de regering van president Joe Biden. "Ze proberen de Republikeinse Partij en mij opnieuw te stoppen", schreef Trump dinsdag in een van de e-mails om geld in te zamelen. "De wetteloosheid, politieke vervolging en heksenjacht moeten worden ontmaskerd en gestopt."