Het gezin tijdens een bezoek aan Disneyland.
Volledig scherm
Het gezin tijdens een bezoek aan Disneyland. © Facebook

Tante dertien verwaarloosde kinderen: "Hun vader bekeek me onder de douche"

De zus van de vrouw die in Californië in de Verenigde Staten beschuldigd is samen met haar echtgenoot hun dertien kinderen te hebben gefolterd en hen in gevaar te hebben gebracht, laat in de Amerikaanse media weten dat haar schoonbroer naar haar kwam kijken tijdens het douchen toen ze een paar maanden bij het koppel inwoonde. De tante werd samen met de rest van de familie al twintig jaar van de kinderen weggehouden.

1 reactie

 • Kimberly Dierickx

  5 jaar geleden
  Als je geen kindjes wil moe je gene maken en kinderen moet je goed behandelen en liefde geven en niet mishandelen ze mogen die voor levenslang opsluiten vind erg voor die kinderen
 1. "Die verwaarloosde kinderen stapten soms urenlang rond in cirkels. Ze gedroegen zich als robotten"
  PREMIUM
  Verwaarlozing

  "Die verwaar­loos­de kinderen stapten soms urenlang rond in cirkels. Ze gedroegen zich als robotten"

  Dertien uitgemergelde broers en zussen -tussen 2 en 29 jaar oud- vastgeketend aan hun bed met kettingen. Kinderen die amper buitenkwamen, tenzij heel laat 's avonds. En allemaal droegen ze dezelfde kleding en een soortgelijke haarsnit. De leefomstandigheden in het gezin van David en Louise Turpin grenzen aan het onwaarschijnlijke. Intussen stromen steeds meer alarmerende getuigenissen van (voormalige) buren naar buiten. "Ze gedroegen zich als robotten", aldus Mike Clifford (60).