De Nederlandse lottowinnares Tamara Straatman.
Volledig scherm
De Nederlandse lottowinnares Tamara Straatman. © @METJenneke

Tamara (38) won 10 miljoen euro: “Sommige mensen verwachtten dat ik dingen voor ze zou betalen”

De 38-jarige Tamara Straatman won 3,5 jaar geleden 10 miljoen euro met de Staatsloterij, de grootste loterij bij onze noorderburen. Het enorme geldbedrag zorgde ervoor dat haar leven een draai van 180 graden kreeg en ze haar dromen kon verwezenlijken.

38 reacties

 • bart vansteenkiste

  1 jaar geleden
  wat ben je met al het geld , als u geen echte liefde hebt in uw leven , wat bent u met alle luxe en massa geld op de bank als u niet weet wat morgen brengt , veel geld of geen geld , de uitkomst is allemaal zelfde op een dag laat u alles achter. velen in deze wereld houden zich te veel vastgeklemt aan de aarde , maar alles wat in de aarde is , is niet van u , zelfs uw lichaam niet.
 • Guy Stanbel

  1 jaar geleden
  Zeer juist, geld is niets mis mee, het is een vorm van macht als je er veel van hebt. Alleen met macht komt verantwoordelijkheid en dat is iets wat de oude generatie niet als waarde meegekregen heeft. Gelukkig staan de nieuwere generaties anders in het leven en zijn verstandiger als het aankomt op de wereld veranderen!
 • Jonny Van den Bruel

  1 jaar geleden
  Deze vrouw leefde (wellicht onbewust) zoals 'The Secret' het verwoordt. Zo zijn ook voor velen en voor mij (misschien even onbewust) heerlijke dromen uitgekomen. Ruim voldoende geld is zéér nuttig en deze vrouw zal m.i. over twintig jaar nog steeds véél geld hebben. Maar onbetaalbaar en het allerbelangrijkste van al is een goede gezondheid. 'Als ik kon toveren', was, vandaag al, iédereen blijvend kerngezond.
 • Paul Van Hooland

  1 jaar geleden
  Men moet niet jaloers zijn op mensen die vele opofferingen gedaan hebben in hun leven vb. nooit dure reizen gemaakt . Komt er dan toch veel uit de lucht gevallen , blijf er kalm en behoedzaam voor . Kan vlug keren , al geweten bij andere mensen die zich financieel niks moesten aan trekken , maar in hun oude dag moeten gaan huren .
 • Mario Adams

  1 jaar geleden
  Feit dat ze met haar foto in de media komt bewijst al dat ze niet al te snugger is. Van mij zou niemand weten dat ik gewonnen heb. Ik zou verhuizen waar niemand me kent.