Talkshowgasten overdonderen moderatoren op Russische tv: “Dit is een wrede en sadistische oorlog tegen burgers”

Een ongewone scène op de Russische staatstelevisie: enkele talkshowgasten baren opzien met hun kritische uitspraken over het Kremlin. “Het probleem is dat het internationaal recht werd geschonden”, klinkt het onder meer. De moderatoren reageren verbouwereerd en proberen vervolgens de kritiek de kop in te drukken.

65 reacties

 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Vrees dat het is zoals overal, Rony Kyndt. Een minderheid denkt zelf na en trekt zijn conclusies. Een meerderheid denkt liever niet na en laat zich van alles wijs maken.
 • Rony Kyndt

  3 maanden geleden
  Zeer moedige Russen zijn er ook die ingaan tegen de goedkeuring van de invasie en wreedheden in Ukraine. Ze moeten nu vooral oppassen dat ze niet onverwachts uit het raam van hun appartement vallen. Iemand. De Russen zouden met miljoenen de straat kunnen opkomen tegen de oorlog, maar door de repressie steken ze kop in het zand. Later zullen ze zeggen " Wir haben es nicht gewust" maar dan in het Russisch...
 • Geert Vande Walle

  3 maanden geleden
  Poetin stoppen kan enkel van binnenuit en laten we hopen dat het beter lukt dan "Operatie Valkyrie" gedurende WOII .
 • JOANNES HOSTE

  3 maanden geleden
  Linda Wellekens, als er een oorlog tussen de NATO en de RF uitbreekt, is heel Europa de grote verliezer. En de enige die iets winnen bij een dergelijke oorlog, zijn de oost Aziatische landen. Europa zou enkel herleid worden tot een gebied waarin bendes en dorpen tegen elkaar vechten om te overleven. Europa heeft dus niets te winnen met een inmenging in de gevechten. Veel Europeanen zijn nu al enkel nog bezig met overleven en niet met leven.
 • Roeland Van de Wal

  3 maanden geleden
  Linda Wellekens: De USA bekokstooft altijd wel iets ergens ter wereld.Zal nu ook wel niet anders zijn.Meestal om 'democratie' te brengen.
 1. Opnieuw explosies in Oekraïense steden: 80 procent van Kiev zit zonder water, 350.000 woningen zonder elektriciteit

  Opnieuw explosies in Oekraïense steden: 80 procent van Kiev zit zonder water, 350.000 woningen zonder elektrici­teit

  Er hebben vanmorgen opnieuw meerdere explosies plaatsgevonden in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Ook in het noorden, zuiden en centrum van het land zijn raketaanvallen gemeld. Volgens de Oekraïense luchtmacht zou Rusland “meer dan 50 kruisraketten” hebben gelanceerd. Ongeveer 80 procent van de inwoners van Kiev zit nu zonder water. Zowat 350.000 woningen zijn ook afgesloten van elektriciteit, meldt burgemeester Vitali Klitsjko.